Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

saol cnm ya çıkıp girmekten gına gelmişti öğrendiğim iyi oldu ayy cnm nasıl çekirdek istiyor

sana da kolay gelsin canım
allahtan makineler var dimi. yoksa elde tek tek yıkamak işkence olurdu. şimdi makinaya bakmak bile yetiyo bizede burda yazışmaya zaman kalıyo :roflol:

saol cnm ya çıkıp girmekten gına gelmişti öğrendiğim iyi oldu ayy cnm nasıl çekirdek istiyor

ayhh bnmde canım çekti yanınada buz gibi kola offffffffff cokacimcoook kız merviş allah emi ben ne kola içebiliyorum nede çekirdek offf senağlama

sana da kolay gelsin canım
allahtan makineler var dimi. yoksa elde tek tek yıkamak işkence olurdu. şimdi makinaya bakmak bile yetiyo bizede burda yazışmaya zaman kalıyo :roflol:

vala öle cnm iyki makine var ben ellerime kıyıp yıkayamam vala 2 tabağı bile makineye atanlardanım delikafadulden

niye yiyip içemiyosun cnm aslında benimde yememem lazım sivilce pörtlememesi için ama arkadaşıma şipariş ettim gelirken alcak azcıktan bişey olmaz

birazönce yaptım ama sizin yazdıklarınızı görmedim meğersem sayfa atlamış ondan heral

Ayy benim çok canım sıkıldı kızlar yaa
Ders çalışmam lazım konuları tekrar etmem lazım:çok üzgünüm:

evet bendenizciğim allah razı olsun önceden annelerimiz nasıl yetişiyomuş şaşıyorum.........sanada geçmiş olsun cnm çabucak igleşir inş.

makineleri icat edelerden allah razı olsun kaydirigubbakcemile3

aminnn cnm vala ne güzel herşeyin makinesi var aslında eşlerimiz olucak kişiler ya derlerse ne iş yapıyonuz akşama kadar yatıyonuz herşeyi makine yapıyor diye hani bizler deriz ya akşama kadar iş yaptım yoruldum diye kaydirigubbakcemile3

Ayy benim çok canım sıkıldı kızlar yaa
Ders çalışmam lazım konuları tekrar etmem lazım:çok üzgünüm:

evt derslerine bak cnm ara verdiğinde kafanı dağıtmak için gene gel buraya muhabbete devam ederiz ama böyle bir havada da ders çalışmak ne kötü kendimden bilirim önceye gittimde

evet bendenizciğim allah razı olsun önceden annelerimiz nasıl yetişiyomuş şaşıyorum.........sanada geçmiş olsun cnm çabucak igleşir inş.

tskler cnm Şeniz

ayy geçmiş olsun canım yaa. allah acil şifa versin :1hug:

tskler cnm Şeniz

burda muhabbete kalmanı isterim ama ders çalışman daha önemli onun için hadi bakayım ders çalışmaya marş marş

Ewt ben gidiyorum yarın sınavım var benim kızlarr
Sonrada aşkımla buluşcam ance akşam girebilirim
Yarın akşam burda olursanız konuşuruz:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…