Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

gördüm şekerim.kaydirigubbakcemile3 ben seni hep sarışın hayal etmiştim.:içelim: ne alakaysa...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öperim güzelimi ben.Şeniz Allah yüzü gibi bahtını da güzel etsin:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
esmerim cnm ya saol herkesin allah gönlüne göre varsın kendimi beğenmem ama allaha şükürler olsun ki elim ayağım tutuyor akli dengem yerimde sağlım yerimde allahtan..

mervecim nasıl tatlısın sen öyleeeeeeeee:jeyyar:
maşallah sanaaaa
özellikle son poza bayıldım öpücük atmışsın yaaaa Şeniz

Son düzenleme:
oooo kar kardeşim gelmiiiş... Sevgülü organizatörümüz buluşmaları ayarlıcan diye buraları ihmal etme unutma sen hala bekarsın :))...

slm sekercım geldım valla yaw bulusmalardan dolayı bekarlıgmı unutmus durumdayım kk hatunlar sevgulu gıbı herdaım msj atıp arıylar yok bana rahat ::)..

gunaydın kızlar.anemon ne kadar küçükmüşsün kıs sen bn daha olgun felan sanıodum senı.şeker kız anemon.....ya aslnda herkes eklese de resmını bır gorsek ya?

günaydın şekerler

bende iyi hayırlı bir gün diliyorum herkesee

herkesin tatlı sözleri için teşekkür ederim

kızlar size havadislerim var gerçi bundanda bişey çıkmaz ama paylaşmak istiyorum sizinle

bizim işyerini boyadık ya biz tam işler bitti bizim üst komşunun boruları çürümüş su kaçırıyodu biz badana yaptıktan snr sen güzelim tavan şıp şıp aktı maff oldu bizde yaptırın dedik onlarda usta getirdiler ben çok sinirliydim ama emeklerim hep boşa gitti. heryer maf olmuştu usta geldi akıyomu diye akıyor dedim bian önce yapın bu akar böyle dedi bende dedim temizmi bari (wc boruları)çarpılmayalım dedim güldüü :ecrin_bebek:sonra usta geldi gitti hep tüm işlerini bitirdiler ama dün yine geldi ve 2 gündür evime kadar motorla takip ediyorr:1shok:dün akşamda eni konu takip etti ben görmemiş gibi davrandım...

mervecim dikkat et canım. bu ne böyle motorla takip filan:mymeka:
bence adamla fazla samimi konuşma süprizzzzz

Hımmm,evet dıkkatlı olmalısın ,usta bırde yanıııı ,önyargılılı olmamak gerek ama bu tipler yapı olarak benzer bırbırıne

cimcimem ortadakisin sen demi görmüştüm buluşma resimlerinde maşallah ya kk dada çirkin kimse yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…