ben beni bildim bileli kiloluyum. buyu baya zayıflamış halim. beni gören 'eridin yeter daha fazla zayıflama' diyorsırnaşık şeybenim boy 1,62 kilo 54'ken 57 olmuş nasıl oldu bende anlayamadım kendimi çok hantal hissediyorum
canım haklısın herşeyin fazlası iyi değil. ama mühim olan sağlık. zayıflık sağlık problemi oluşturmuyorsa sorun değila.sYa kızlar keşke bende kilo alabilsem kendimi bildim bileli hep zayıfım sakın ne güzel demeyin çünkü kıyafet bulmakta zorlanıyorum senağlama
Allah'a çok şükür bir sağlık problemim yok ama işte beğendiğim bir kıyafeti alamıyorum bazen olmuyoryada alsam daralttığım zamanda modeli gidiyor. Aslın ben yemek çok seçerim ve fazla yemek yemem galiba ondan kilo alamıyorum
Canım sadece biraz kilo istiyorum 50 olsam yeter valla çok bişey istemiyorum -tatlicadiarzu-
sinemcim gel anlaşma yapalım ben yiyim kiloları sen al..nasıl fikirr
kızlar cilt bakımı bölümünde dolaşıp duruyorum yaz geldi makyaj yapmıyorum artık ..şu yüzüme ne yapsamda geçirsem diye belli olmasın oda yetcek boğazımdan da kesemiyorum kendi kendime güzel beslencem diyorum yapamıyorum çikolata kola gibi şeylere hayır diyemiyorum..dr.gitmeye cesaret edemiyorum yine çünkü gittim bi kere yüzüme bile bakmadı test yapmadan o ağır ilaçtan verdi ssk olsa zırt pırt giderim ama yol parası ilaç parası imkanları düşününce kendimi tutuyorum çünkü bir kere gittim işe yaramadı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?