Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Ya kızlar keşke bende kilo alabilsem kendimi bildim bileli hep zayıfım sakın ne güzel demeyin çünkü kıyafet bulmakta zorlanıyorum senağlama

benim boy 1,62 kilo 54'ken 57 olmuş nasıl oldu bende anlayamadım kendimi çok hantal hissediyorum
ben beni bildim bileli kiloluyum. buyu baya zayıflamış halim. beni gören 'eridin yeter daha fazla zayıflama' diyorsırnaşık şey

Ya kızlar keşke bende kilo alabilsem kendimi bildim bileli hep zayıfım sakın ne güzel demeyin çünkü kıyafet bulmakta zorlanıyorum senağlama
canım haklısın herşeyin fazlası iyi değil. ama mühim olan sağlık. zayıflık sağlık problemi oluşturmuyorsa sorun değila.s

cimcime bende 55-57 arası gidiyorum ama kilolu gözükmüyorum üstelik boyumda 1.65 f:1shok:sadece göbek 5 katt:1ninca:

vay bee keşke bende senin boylarında olsam anemoncum 1.65-1.70 olmayı çok isterdim. Ama yine şanslıyım annem ablam baya kısa.Hem sen kilolu gözükmezsin bence iadeal kilodasın

ee cnm sen de 1.62 mişssin üstelik 57 kilo arada 3 cm min lafımı olur aşk olsun bence sana öle geliyordur kilolu değilsindir

Allah'a çok şükür bir sağlık problemim yok ama işte beğendiğim bir kıyafeti alamıyorum bazen olmuyor yada alsam daralttığım zamanda modeli gidiyor. Aslın ben yemek çok seçerim ve fazla yemek yemem galiba ondan kilo alamıyorum

keşke benimde öyle huylarım olsa yemek seçsem çok yemesem ama nirdee habire yiyiyorum göbek var göbeksiz insanları özeniyorum bende..hem sinemcim artık herşey küçük yapılıyor ki kiloluların işi daha zor daracacık şeyler giymeye mahkum oluyorlar ve ortaya çıkan görüntüyü düşün ...aslında herkesime göre yapmaları lazım kumaş gitcek diye küççü yapıyorlar onlarıı

hmm sende iştah problemi var. ondandır tabi

Merve bende dar giymeyi seviyorum zaten zayıfım herşeyin en küçük bedenini alıyorum ama yine de ya büyük yada geniş geliyor. Herkes bana herkes sıfır beden diyor kaydirigubbakcemile3

sinemcim gel anlaşma yapalım ben yiyim kiloları sen al..nasıl fikirr

kızlar cilt bakımı bölümünde dolaşıp duruyorum yaz geldi makyaj yapmıyorum artık ..şu yüzüme ne yapsamda geçirsem diye belli olmasın oda yetcek boğazımdan da kesemiyorum kendi kendime güzel beslencem diyorum yapamıyorum çikolata kola gibi şeylere hayır diyemiyorum..dr.gitmeye cesaret edemiyorum yine çünkü gittim bi kere yüzüme bile bakmadı test yapmadan o ağır ilaçtan verdi ssk olsa zırt pırt giderim ama yol parası ilaç parası imkanları düşününce kendimi tutuyorum çünkü bir kere gittim işe yaramadı yaa

Merve canım süpeeerrr bir fikir alkisalkisalkis
Canı yüzüne dokunma sakın iz kalırsa daha kötü olur dikkat et :1hug:

merve gözün kör olmayasıca
ben ağır makyaj olmadan sokağa çıkamıyodum bi ara
sen kadar takmıyodum.
eccüg umursamasam olmaz mı
bence sen gözünde büyütüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…