Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın sinemcim
kızlar ben iyiyim çok şükür
merve canım yaa ben de kısa kollu giyme istiyorum hava süper burda kaydirigubbakcemile2

BEN GıYDıM ÜSTÜMEDE KISA SPOR BıR HIRKA ALDIM SANKı KISA KOLLU ıLE YOLLA YÜRÜYEMıCEKMıSıM GıBı GELıYO ATTIM ŞıMDı HIRKAYI KISA KOLLUYUM EVE GıDıNCE HIRKAYI GıYCEM YıNE..ŞU BAHARDA NASIL GıYıNCEĞıMı Bı TÜRLÜ KESTıREMıYORUMM:tomato:

gülaydııın naber kıslaar. Napıyonuz bugün annem operasyonunu geçirdi ve sağ salim çıktı Allaha şükür. Bende işimin başına döndüm.

Saol caneem... Bu arada asistanı gördüm çok saf bişey yaa...Sandığım kadar yahuşuklu deel. Ama hastanenin bi doktorları var üf bee 1.85'den aşağı değil boyları (tebi dünya ahiret kardeşim olsunlar). Bu akşam yine gitcem bakalım nolcek

Bu arada kelebek arkadaşımız hoş gelmiş ama niye boş gelmiş. Aaaa insan bi börek çörek getirir canım, burası damak tadına düşkün ciddi bi müessese

GEÇMıŞ OLSUN CıMCıMECıMM..ilahii cimcime kız saf olsa orda ne işi var çoçuk okumuş etmiş orayada asistan olmuşş..yani asistan olarak ben başka bişey algılamadıysam..:ecrin_bebek:o doktor beyde kesin evlidir yakışıklılar malesef kalmıyoo hemen götürüyor millet

Doktorlarda gözüm yok zati evli barklılar hemde yaşları böyük ama sanki seçerek işe almışlar adamları. Yani saf dediğim ne bileyim yaa hiç doktor havası yok çocukta bide doktorlar çok uzun o aralarında kısacık kalmış çocuk gibi geldi bana...

ii dileklr için hepinize teşekkür ederim canlarım. Bak bu amleiyattan hiçbir arkadaşımın haberi yok ama siz ii dilerklerinizi söylediniz bile. Bu forum bende çok şeyler değiştirdi yaa belki çok uzaklarda ve birbirimizden çok farklı insanlarız ama heran derdimize ortak bulabiliyoruz..

işte bunun için herkes birbirini seviyor bence ben ailemle konuşamadığım anlatamadığım şeyleri sizlerle konuşabiliyorum bu beni çok rahatlatıyor...saolun canlarımm iyiki varsınız

cimcime çok geçmiş olsun tatlım ..

beyaz kelebek bir daha yapmacağının garantisi var mı ?
sen doğru olanı yapmışsın tatlım

cimcimecim burdaki sohbetler ve arkadaşlıklar o kadar hoşuma gidiyor ki yemek yemeyi unutuyorum bazenkaydirigubbakcemile3

vallamı kıs ne güzel ah bende unutsamda şu kiloları almasam yaa... Bu aralar 3 kilo almışım oldum 57 nolcek şimdi. Zayıflama haplarına bakıyom ama 3 kilo için değermiki yaaa..

ya varya ben hayatta rejim olayına giremem çyle olunca daha çok yeme isteği hissediyorum. Bide işyerinde akşama kadar oturmak zorundayım ye otur ye otur bastırılmış toplara benzicem yakında :sm_confused:

vallamı kıs ne güzel ah bende unutsamda şu kiloları almasam yaa... Bu aralar 3 kilo almışım oldum 57 nolcek şimdi. Zayıflama haplarına bakıyom ama 3 kilo için değermiki yaaa..

cimcime senin boyun kaç?
bende 58-60 kg arası gidip geliyorum. balık etli kıvamdayım yanikaydirigubbakcemile3
ama beni gören kilomu daha düşük tahmin ediyor. o yönden şanslıyım accıksırnaşık şey

Back