aldım tatlım 2 tane hemde
ama sızı ı ıh geçmi
az biraz uyuyabilirim inş.
[BGÜNAYDIN KIZLARRR :sm_cool:
nasılsınız?
dün funda arar konserine gittim. süperdii. oynadım. kurtlaımı döktümm:teytey:
][/B]
canımcım ağrıların geçti mi, gece uyuyabildin mi? :teselli:
sızdım gibi bişi :)
funda arar'a bayılırım yahu ben.
ama oynamayı beceremem.
sağol anemoncum ve cimcime
bugünüde atlatıyım olmaz bişicikler sanırım
çoğu gitti azı kaldı :)
funda'nın ikinci defa konserine gittim. kadın coşturuyo. bide sürekli oynuyo. bi ara oryantal bile yaptı. bilmediğim şarkısı yoktur. hepsine eşlik ettim. ayıptır söylemesi sesimin güzel olduğunu söylerler. güzelde oynarım açıkcası. çok mütevaziyim dimikaydirigubbakcemile3
iyi olduğun konularda niye mütevazi olasın ki:)
ben bir kalasın ne kıvırabilirim ne oynayabilirim.
bu kış onada bi çözüm bulcam artık :)
oryantal dersleri al iyi olur. hem de çok keyifli bir egzersiz olur sana. elimde olsa ben kesin giderdim. benimde ruhumda sanatçılık varda işte yanlış memlekette doğmuşuzkaydirigubbakcemile3
salsa ya da çaça öğrencem :)
oryantel içinde eve bi cd alcam :)
ayrıca dans güzel kilo verdirir.
:)) ay allahım yaa varya ben her yerde oynarım. Evde bazen kendi kendime kulaklıkları takıyom Allaaah her türlü havadan oynarım. Yalnız oryantel çok bilmem ama öğrenmeyi çok istiyorum yaa oynayanlar gördükçe içim gidiyi emme o konuda biras yeteneksizim galüba..
Beyzaaa nirelerde bileniniz var mıı
ölüyorum ağrıdan sızıdan
of of
aman yol ver gitsin kuzum sana ah edeceğini filan sanmam onun.üzme kendini.günaydın fıstıklarr
bendenizcim ne güzel kız kurtları dökmüssün ben çok severim funda arar ı ve şuan onun şarkılarını dinliyorum..
beyzacım zor hakkatten acabalarla yaşamak.. dün eski sevgilim askerden izne gelmiş bizim işyerinin önünde geçti bir dk dur dedim durmadı iş çıkısı beni beklemiş ama motorsikletleri bozuk imajını sergileyerek bende el salladım geldi konuştuk..helallik istemek geldi içimden ama isteyemedim yapmadığım kalmadı çoçuğa ama yinede isteyemedim ben onun hal ve hareketlerine bir türlü ısınamamıştım dün konuştuk ya allahım tam adam olmuş görmeniz lazım içim gitti ama artık çok geç onunla konuştak snr birde ne öğreneyim orta okul çoçuklarına takılıyormuş..
web grafik tasarım kuzum :):)beyza anam sen tasarımcımısın ne tasarlıyon canımcım... Hayallerimden biride tasarımcı olmaktı fakat olmadi işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?