Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Cimcime hoş geldin,annen çok geçmiş olsun..Allah acil şifa versin...seninde capris..Umarım tez vakitte iyileşir anneleriniz..

cimcimecim allah acil şifalar versin tatlım çok geçmiş olsun

kızlar valla bizimkinler kaçırma falan diyo ama görmeden bişey diyemem ve ben açıkcası evliliği çok uzak görüyorum hem erken biraz ama görüşürücem tabii bakalım kimmiş neymiş hem arkadaş çevresinden sizide görürüm topikcek evleniriz kaydirigubbakcemile3ya beni beğenmesse ben beğenmessem iyide o beğenmesse çok üzülürüm sonuçta çoçuk okumuş görmüş (çok bencilim biliyorum ))
allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar en önemlisi allah herkesi sağlıklı kılsın

günaydınnn canlarımm

bendenizcim sormaya ne zmandır hepimiz biraraya gelip sohbet edemedik gördükçe yazdık durduk

Günaydın herkese ,sinem_44 hoş buldum tşk ederim....Nasılsınız ? a.s. bugün ıstanbulda yoğun bir tfrafik vardı yine,ne zaman bitecek bu çile

günaydınnn canlarımm

bendenizcim sormaya ne zmandır hepimiz biraraya gelip sohbet edemedik gördükçe yazdık durduk

canım benim bu ara pek fırsatım olmadı sizlerle sohbet etmeye. bugün işim çıkmazsa iki lafın belini kırarız artık kaydirigubbakcemile3

liliqum hoşgeldinn a.s.

bendenizcim sen bizden daha çok çalışıyosun...bugün pcye format atılacak virüs girdii bugünde yokum ben ne yazıkki akşama girerim ancak

Çekeriz herhal ben mümkünse çıkmamaya çalışıcam malum göz zevkiniz bozulmasın. Canımcım üsküdarda yakınmış bee çok uzak değil...

Kızlar hepiniz çalışıyormusunuz ,bende çalışıyorum kaydirigubbakcemile5 üstelik daha kahvaltı bile yapmadım ,açlıktan bayılmak üzereyim biri kahvaltıya davet etsede sevaba girse kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…