Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

yok ya onun için sevinçliyim yeşilliği çok severim bide çok kalabalık olcak aktiviteler olcak tezgahlar kurulacak...ama işte bugün tuhafım ya gözlerim sulanıyo esneme nöbetleri yarına bişey kalmaz inş...sahi sen anlat bakalım o küçük mutlulukları senin mutluluğunla:1hug: bizde mutlu olalım

evimde huzurluyum çok şükür. genelde huzursuzumda. bide dün bana laptop alındı. çocuk gibi ona seviniyorum işte :1rolleyes:

evimde huzurluyum çok şükür. genelde huzursuzumda. bide dün bana laptop alındı. çocuk gibi ona seviniyorum işte :1rolleyes:

hayırlı olsun iyi günlerde kullan inş.:nazar:gamyoncuiremsuönceden bende en ufak birşeyde mutlu olurdum büyüdüm o yeteneğimi kaybettim büyümek çok kötüymüş yaa

hayırlı olsun iyi günlerde kullan inş.:nazar:gamyoncuiremsuönceden bende en ufak birşeyde mutlu olurdum büyüdüm o yeteneğimi kaybettim büyümek çok kötüymüş yaa

teşekkür ederim canım daha iyisi senin olsun :1hug:
sen büyüdüm diyorsan ben hiç konuşmayayım o zaman süprizzzzz

kızlar yaa kendime çok küsüm kocaman sivilce çıktı 1 haftadır kurutmaya çalışıyorum kurumadı geçmedi gitti bende artık ayy ne yüzündeki dediler iyice deli olup sıktımm ya ist gelince cilt bakımı yaptırıcam artık çok bunaldım varmı bildiğiniz güzel bi cilt bakımı yapabilecek biyer avrupa yakasında yanlız olcak hayırlı cevaplar bekliyorumm sizden

ben gittiğim güzellik merkezi çok güvenilir tatlım
beşiktaşta

sağol canım benim Şeniz
inşallah bir an evvel biterde kurtulursun dişçiye gitmekten hihoyyyt

ay canım inşallah ya
geçici dişler öyle emanet şeyler ki kafamçokkarıştı
rahatsız bi durum
cuma olsunda bitsin şu eziyet :çok üzgünüm:
ama her zaman dediğim gibi Allah beterlerinden korusun ki
ben beterlerinide tattım.
Mutlu olmak için en baş sebebimiz sağlıklı olmamız alkisalkisalkis

ay canım inşallah ya
geçici dişler öyle emanet şeyler ki kafamçokkarıştı
rahatsız bi durum
cuma olsunda bitsin şu eziyet :çok üzgünüm:
ama her zaman dediğim gibi Allah beterlerinden korusun ki
ben beterlerinide tattım.
Mutlu olmak için en baş sebebimiz sağlıklı olmamız alkisalkisalkis

kesinlikle katılıyorum sana. sağlık ve huzur varsa geri kalan tüm problemler aşılır. allah dermansız dert vermesin hiç birimize :Saruboceq:

günaydınnnn şekerlerr

ben iyiyim seçil sen nasılsın cnm..

corelcim geçmiş olsun tatlım az kaldı sabret cumaya güzelliğine güzellik gelcek..beşiktaş da peki nasıl fiyatları ve sence benim yüzümdeki lekelere orda çözüm bulabilirmiyim?

iyiyim bendeniz sen nasılsın...bugün boyacının işi varmış bi sevindim bi sevindim ki tam isabet oldu dün çok hareket ettim heryerim tutulmuştu.bide temizlik kaldıracak halim yoktuu

iyiyim bendeniz sen nasılsın...bugün boyacının işi varmış bi sevindim bi sevindim ki tam isabet oldu dün çok hareket ettim heryerim tutulmuştu.bide temizlik kaldıracak halim yoktuu

iyiyim canım. piknik güzel geçmiş anlaşılan kaydirigubbakcemile2
ben gidiyorum. bugünlük bu kadar. öpüldün Şeniz

Back