- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
- Konu Sahibi TwoPrincess
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım çok şükür ateş yok şuan
iyi etmişsiniz biz bugün hiç gezemedik evde bayıldık resmen zaten havada pek güzel değildi.
firuzan sende halan gibi pek sosyetikmişsin baksana oğlana doruk adını vermişsin
kızın adı ne ?
aslında bazen bende ikiz istiyordum hem çok tatlı olurlar hemde ikisi bi aradan çıkar diye
ama kesin çok zordur evde hep bi curcuna havası vardır sizin
İyi akşamlar kızlar uzun zamndır bende giremiyordum foruma:)) bizm kızda geri geri gidiyor bir de hala geçen hafta hastaydı dişlerle karışınca zor atlattık( bu arada geçmişi okuyamadım ama bişey sorayım:2: sizin bebişlerde kızamık aşısı oldumu ????salgın varmış diye:18:
geçmişe bakamıyorum kızlar turab hiç durmuyor. neler yapıyorsunuz? keyifler yerindedir umarım
Bir bebişi böyle fotoğraflayabilmek için bu şekilde koymak lazım tabi o bebiş benim geri geri emekleyen oğluşum değilse :)))))Eki Görüntüle 646759
cok sukur yerinde canım senınkı nasıl. valla ben gezmelerden geldım evı toparla aldıklarımı yerlestır derken bu saat oldu
bende iyiydim cnm turab otururken yastıga sarılcam diye düştü arkaya doğru kusmaya başladı ağlarken acile götürdüm baktılar falan eve geldik şimdide takip etcem işte 1 2 saat kocamla da kapıştık gene iyi değilim anlayacağın.
oy oy maşallah ikizlere ,arabayada kurulmuşlar ,pek tatlılar,biri esmer,biri sarı...
kızlar sizlere sorum olacak.
bebekleriniz kaç aylık?
süt veriyor mu sunuz? sulandırarak mı sulandırmadan mı?
içine bebe bisküvisi falan koyuyor mu sunuz?
günde kaç kez veriyor sunuz?
öğün yerine mi veriyorsunuz?
ve uyku düzeniniz nasıl? :)
Yaa bugun benimkiler haric butun bebislerin uyuma gunu mu yaa bu saat oldu ne gelen var ne giden
Silacim bizimki de çok erken uyanıyor 7 gibi başlıyor mızırdanmaya, ben gözümü açana kadar 7.30 oluyor tabii ablayı okula hazırla babamıza kahvaltı bebişe kahvaltı hazırla, yoğurt mayala derken ancak oturabiliyorum ben cnm
şu an burada olan İlknur ve Sila nasılsınız kızlar ?
günaydın güzel anneler, fotoları eklenen bebişlerin hepsi çok tatlı hepsine maaşallah
biz 9da uyandık berenle ilgilen kahvaltısını ver derken bu saat oldu bugün ev temizlemem lazım çok iş var evde
Günaydın sana da İlknur,
ben de bugün çamaşır katlayacağım ütü var yeni yıkanması gerekenler de tabii, of sizde de böyle mi kızlar çamaşır askısı hep dolu kirli sepeti hep dolu