- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.881
aa evet haklısın aslında. bende diş buğdayının yapılacağı tarihi yazdım. tühh neyse artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diş buğdayı magnetimiz aynı model canım :) Hatta doğum günü magneti de aynı olacakmış resim seçmek çok zor oldu bizde tek resimde karar kıldık :)
Eki Görüntüle 713849 Eki Görüntüle 713851
Gece saat 1:20 de mail geldi canım bana az önce onayladım ve paypal ile ödeme yaptım bakalım kargo herhalde pazartesi sabah gelicek adresi iş adresi yazmıştım
Ne güzel gülümsemiş öle maşallah ..
Bişey dikkatimi çekti 25mayıs demişsin ilk dişinin çıktığı tarihi yazsaydın keşke...
cnm sizin magnetinizde cok hoş olmus. senin uyarınla tarihi değiştirdim hemen cok sağol.
Teşekkür ederim canım....Yanlış anlamadın dimi karışmak istemem sadece fikir olarak yazmıştım. Daha güzel olur gibi geldi de :)
aslında evimiz var,eşim bekarken ailesinin oturduğu binadan daire ve başka semtten küçük bir dükkan almış
ama ben orada oturmak istemiyorum,onlardan kira gelirleri var cüzi miktar
oraya müteahhit gelecek yeni bina yapacak
biz yeni ev almak istiyoruz fakat kredide çekemiyoruz caiz olmadığı için
evler 200-250 bin civarlarında...
şimdilik kiralık ev arıyoruz...
cnm şu an oturdugumuz ev zaten annemin annemle kardeşimle birlikte oturuyoruz. ama küçük geliyor artık burası o sebeple daha büyük ve eski oturdugumuz semtten almayı düşünüyoruz. kredi işi bizede yalnış geliyor ama kredi çekip alacagız yoksa almamız mümkün değil.
kimseler yok yine
sueda sabah ateşlendi hiçbişisi yokken,ishal de oldu,2 kaşık muz vermiştim zorla, onuda kustu
bizde hemen hastaneye gittik,kanında ve dışkısında enfeksiyon çıktı
pazar gezeriz diye heveslendiydim,saatlerce hastanede kaldık tahlil sonuçları falan
bu pazarımızda böyle geçti neyse sağlık olsunda...
kızlar topuğumu incittim akşam tezgahtan aşağı atladım,üstüne basamıyorum çok acıyor
kimseler yok yine
sueda sabah ateşlendi hiçbişisi yokken,ishal de oldu,2 kaşık muz vermiştim zorla, onuda kustu
bizde hemen hastaneye gittik,kanında ve dışkısında enfeksiyon çıktı
pazar gezeriz diye heveslendiydim,saatlerce hastanede kaldık tahlil sonuçları falan
bu pazarımızda böyle geçti neyse sağlık olsunda...
Günaydınn;
Sevimli bıcırıklar ve tatlı anneleri....
Naptınız bakalım hafta sonu.. Buraya Elif hariç kimsecikler gelmemiş. Canım bu arada tekrar geçmiş olsun..
Biz gezdik tozduk. Ece hanım atlarla,ördeklerle tanıştı pek bir sevdi. Habire sevmek istedi atı. Gezerken yörükler şenliğene denk geldik biraz izledik ece hanıma hatıra fotoğrafı çekildi. Açık havada meyve yedi, çimlerde yürüdü, arabasını gezdirdi.. ohh çok güzeldi yine haftasonu olsun :) İşte güzel haftasonundan kareler.
Eki Görüntüle 715944 Eki Görüntüle 715945 Eki Görüntüle 715946 Eki Görüntüle 715947 Eki Görüntüle 715948 Eki Görüntüle 715949
Evett sizden haberleri bekliyorum....
ohh maşallah ne güzel gezmişsiniz. biz bu hafta sonu evdeydik. eşim il dışına çıktı o yüzden bi yere kımıldayamadık. temizlik yaptım bende. bizim magnetlerde cumartesi geldi. güzel olmus. içinden bi tane de büyük magnet cıktı. hemen taktım kendi buzdolabıma. ozatitçide etiketlerde basıldı. ikramlıklar kaldı.
Öğle yemeğimiz babamızdan :)
Eki Görüntüle 716209
Ohh sefanız olsun canım.. Babanızda pek marifetliymiş. Afiyet bal şeker olsun sizlere.
Keşke balığın yanında elimi de çekseydim o zaman ne kadar küçük olduğunu anlardın :)
Patates havuç derken ikisine bir öğün olur zaten az yiyorlar
Selam kızlar ikizleri uyuttum denize indim, ikizler ve ben çok eğleniyoruz maşallah sürekli balkon sahil uyku modundayız :)
Suedaya geçmiş olsun acil şifalar, ececik de maşallah çok eğlenmiş kışın acısını çıkarmış :)