- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.681
maşallah yine kimse yok
Kizma kizz burdayim keki firina verdim kremayi yaptim ocaga makarna suyunu koydum mutfagi toparladim veee geldim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah yine kimse yok
ya bu kız bana ne çay ne kahve içirtiyor bardağı almak istiyor alamayınca ağlıyor...
şimdi verdim yalayıp duruyor
dünyalar onun oldu resmen...
Kizma kizz burdayim keki firina verdim kremayi yaptim ocaga makarna suyunu koydum mutfagi toparladim veee geldim canim
hoşgeldin bakalım senin dediğin o fikir varya doğumgünü içi sürekli konuşuluyor zaten cevap vermedi olarak algılama he...
biliyosun ben kimseyi çağırmayı düşünmüyorum o kadar ikram da yapamam zaten
yaparımda evim şuan müsait değil...
taşınmam lazım ev temiz değil offf offff....
ben ilk doğumgününü beraber geçirelim istiyorum zaten...
Biz de yazlıkta olacağız inşallah, o yüzden annemler ve biz olacağız sadece
Pizza yaparım, pastamız olur, yoğurtlu mayonezli serinletici bir salata tamamdır.
Seneye Allah Kerim
Bu gidiske sen hersene yazlikta kutlarsin canim. Bizde aile icinde yapicaz ama bizim aile biraz kalabalik esim ve benimkileri toplarsak ki burda olmayanlar var o tarihte nerdeyse 30 kisi oluyoruz ama diger senwler sadece birinci dereceyle yapicam ama oda 15 kisiyi gecer biz biraz kalabalik aileyiz
ozaman bana fikir verin suan aklima gelen mercimek koftesi iki cesit borek psata bir seklinde kurabiye
elmali kurabiye birde yaprak sarma sizce yetermi yada baska ne yapabilirim
Lavaşa yoğurtlu bi salata sarabilirsin minik dürümler şeklinde servis edebilirsin, pastaya ek olarak cupcake yapılabilir tuzlu minik kurabiyeler yapılabilir...Bu gidiske sen hersene yazlikta kutlarsin canim. Bizde aile icinde yapicaz ama bizim aile biraz kalabalik esim ve benimkileri toplarsak ki burda olmayanlar var o tarihte nerdeyse 30 kisi oluyoruz ama diger senwler sadece birinci dereceyle yapicam ama oda 15 kisiyi gecer biz biraz kalabalik aileyiz
ozaman bana fikir verin suan aklima gelen mercimek koftesi iki cesit borek psata bir seklinde kurabiye
sueda bu gece sürekli ağladı meme veriyorum almıyor geçenki gibi mızmızlandı dişleri kaşınıyor sanırım dişi çıkacak
onun dışında ateşimiz vs bişi yok şükür...
Ay diş çıkaran bebeklere çok acıyorum bişey geliyo damağı yara yara, Oya Oya patlayıp çıkıyor
Lavaşa yoğurtlu bi salata sarabilirsin minik dürümler şeklinde servis edebilirsin, pastaya ek olarak cupcake yapılabilir tuzlu minik kurabiyeler yapılabilir...
Seneye çalışıyor olucam ALlah izin verirse o yüzden yazlıkta olamayız
Gerçi annem yazlıkta ben işte ikizlere kim bakacak o da merak konusu :)
Ya kızlar İlknur ve merve cidden nerede yaa demirbaştı onlar ne oldu da böyle oldu hayret doğrusu
iki çeşit börek yerine tekini poğaça yada açma yapabilirsin
dün niye gelmedin kız alman pastasınımı yiyodun hmmm...
Daha once hic poaca yapmadim canim pek ev pogacadini sevmemde oyuzden iki cesit borek yapiorum. Dun esim geldi yemek sofra falan derken annemler geldi onlarla oturdum ama alman pastasinida afiyetle yedik
Lavaşa yoğurtlu bi salata sarabilirsin minik dürümler şeklinde servis edebilirsin, pastaya ek olarak cupcake yapılabilir tuzlu minik kurabiyeler yapılabilir...
Seneye çalışıyor olucam ALlah izin verirse o yüzden yazlıkta olamayız
Gerçi annem yazlıkta ben işte ikizlere kim bakacak o da merak konusu :)
Ya kızlar İlknur ve merve cidden nerede yaa demirbaştı onlar ne oldu da böyle oldu hayret doğrusu
aslında ev poğaçaları çok güzel olur mayalı hamurdan yaparsan tabi tadından yenmez...
güldencim şu yptığın poaçanın tarifini istiyorum hamuru mayalımı. süper bir fikirmiş
Bu gidiske sen hersene yazlikta kutlarsin canim. Bizde aile icinde yapicaz ama bizim aile biraz kalabalik esim ve benimkileri toplarsak ki burda olmayanlar var o tarihte nerdeyse 30 kisi oluyoruz ama diger senwler sadece birinci dereceyle yapicam ama oda 15 kisiyi gecer biz biraz kalabalik aileyiz
Lavasa nasil bi salata sarabilirim canim sen nasil yapiosun. Sen calisincada annen bebelerle gider artik yazliga. Harbiden ikiside artik ugramiyor. İlknur kesin yazliga gitmistirde merve nereye gitti
Merhaba anneler ve sevimli bıcırıklar.İzin dönüşü biriken işler ve mayıs ayı yoğunluğundan fırsat bulup takip edemiyorum.. Geçmişi okudum .Yarın sabah görüşmek üzere. Yokluğumdaki gelişmeleri sabahtan yazarım bol resimli bir yazı :))
Öptümm