- 13 Mart 2008
- 626
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi deniz_yildizi
Güle güle oturun canim...
Oturma odanda renk uyumuna bayildim, gercekten cok sker olmus, evin genel anlamda cok civil civil, renkleri kullanirken hic korkmamisin ve bence cok güzel olmus...
Benim hosuma gitmeyen tek nokta salonunda mavi, bej takimlarin var ama süslerini kirmizi koymusun...
Uyumsuz olmus bence...
Mutlulugunuz daim olsun...
canım güzel bi evin var Allah bir ömür ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.. ama salonun gördüğüm kadarıyla mavi ağırlıklı.. örtülerinse bordo biraz uyumsuz gibi krem veya açık mavi tonları daha tatlı olabilir.. güle güle otur yerimseniben
evın cok sade hoş canlı renkler faaln gguzel bı kac önerım olcak
yatak odasındakı aynanın onundakı duzenlemeyı pek beğenmedım orda bısey var hıc oraya yakışmamış ınş anlarsın ne kastettığımı
kucuk odan cok sade herhalde cocuk olunca bebe odası olcak dıe fasla esya yok ama keske bır kıtaplık olsaydı RABBIM ağız tadıyla oturmanı nasıp etsın
cok tatlisin,evinde mis gibi ferah:)esinle,ailenle saglikla huzurla oturmani diliyorum canim
Güle güle otur canım.
Maşallah tertemiz düzenli.
Ayrıca o manzara herşeye değer ya :asigim:
güle güle otur çok beğendim ya. evin biraz renkli olması enerji veriyor insana bakarken bile ya.ama o yatak odasındaki lambaderi salona koysan daha güzel olur gibime geliyo.
canım cok guzel allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın ınsallah
güle güle otur cnm çok sevimli evin var....
cok güzel cok zebkli dösemisin
güle güle otur cnm