Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burası BDV bende döküyorum içimi.
- Konu Sahibi JusteMoi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Nisan 2015
- 59
- 62
- 3
- 29
Dogrusu benimde aklima gelmezdi ama engel olamiyor insan işte he eger uni sinavinda tutturursam o zaman basaricagim.Kendi vatandaşımızı taniyamiyoruz sen suriyeli bi gençten hoslaniyorsun.babani ikna et okuluna devam et tek kurtuluşun bu
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Öncelikle yazım ve imla hataları varsa k.b
Çok yanlızım 1 tane bile arkadaşım yok.dışarı çıkıyorum ama kimle ? sadece kendimle ben benim arkadaşıyım.
gezmek istiyorum kafa dağııtmak amacıyla onada izin yok bu yaşta babam maşşalah baskıları haddi aştı.
sadece evimin etraflarında dolaşıyorum geçen markete gidiyordum nereye gidiyorsun öyle etrafa bakma yok gülme felan filan.neyse hadi onuda geçtim kendime bakım yapmak istiyorum oda imkansız kaşlarımı bile alamıyorum alıncada ufak tefek allah tan şekilli yoksa ormana dönerdi.makyaj Yapayım diyorum makyaj dediysem de siyah göz kalemi oda ince çekiyorum geçen gün yaptım beni az daha yakalıyodu da yine allah kurtardı beni yakalayamadı o esnada hemen sildim makyajı yoksa 1 sene dırdırlanırdı.telefon rehberinde 1 arkadaş bile yok hepsi dayım teyzem yok o yok şu mesaj gönderenim yok göndereceğim yok hani samimide olmasam yazıcam yanlızlıktan sohbet olsun diye ama babam telimi sürekli kontorl de yabancı birinin numarasını görse abovv vay benim halime.birkere twitter açtım gizli gizli abim gördü babama söyledi sırf kurtulayım diye kurana el basarak hesabım yok dedim büyük günah işledim onun yüzünden.zaten şuan gizli sekmedeyim
.hiç sevgilim olmadı olaamaz da niye sizce ? babam yüzünden.ne kız arkadaş ne de erkek arkadaşım var .geçelim 2.ye geçen sene 2014 yaz ayında mahallede komşularla (35-45 yaş ablalar) otururken içinden birisi demez olaydı dediki bakın buraya yeni taşındılar suriyeliler dedi meraklı birisi zaten bende baktım genç,yakışıklı,özgüvenli erkekti neyse içimden beğendim kafamı çevirdim.komşular zaten hergün mahalleye diziliyorlardı bende evde kendimi yiyip bitireceğime onların yanına iniyodum.sonra saat akşam 7.5 gibi markette onu gördüm utangaç utangaç bana baktı ben hoşlandım tabi neyse hadi unuttum 1 hafta sürekli aynı saatlerde bizim buralardan geçmeye başladı bende hep gördüm ben bakardım ona o ilk başlarda baktığımı görmezdi bakmak derkende 1 saniye günde 1-5 saniye arası görüyordum onu 1,2 hafta sonra beni farketti oda beni görmeye başladı bakmadan geçmedi tabi gözlerinde hiçbirzaman bana aşkla baktığını görmedim ama yürek dinlemiyor işte seviyor garibim.
ben iyice tutuldum buna her gördüğüm de heyecandan titriyordum,halsizleşiyordum,kalbim çıkacakmış gibi atıyordu.ondan başkasını göremiyordum,duyamıyordum onu gördüğümde,düşündüğümde.ilk başlarda aşktan çok mutluydum. sonra düşündüm kendi kendime seviyorsun da noluyor ? kavuşacakmısın konuşabilecekmisin ? sonra beni hiç görmemeye başladı ama ben hep arkasından ona baktım biliyordu baktığımı.sanki bilerek yapıyordu.iyice tutuldum bana acı vermeye başladı bu aşk hep ağladım onun için .1 saniye düşünmediğim bile olmuyordu onu sürekli hayaller kurdum,ne şiirler dinledim onu düşünerek,ben onu hep uzaktan sevdim.bugün gördüm onu arkadaşıyla gülüyordu yine bir egolu yürüyüş beni gördü bende görmemesi için saçlarımla oynadım yüzümü kapatmaya çalıştım sonra ayağa kalktım beni gördü dedim ben olduğumu anlamasın ayağım takıldı düştüm rezil oldum iyice sevdiğimi belli ettiğimden korkuorum.
çok uzun oldu ama :)
ohh rahatladım be amacım sadece gerçekte yapamadığım şey içimi dökmekti.
sabahtan beri ağla ağla şuan başım ağrıyor.
eskiden nereye baksam sendin şimdi her yer suriyeli
diye bir laf var o geldi aklıma
- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
Şartları değiştirmen mümkün değil ise gelecekteki hayatını şimdiden iyi belirle. Baban aynı baban olacak, ne kadar ağlasan da dueum değişmeyecek. O zaman sen ne yapacaksın ah vah tüh etmek yerine bu hayattan kurtulmayı hırs edinip adam gibi bi üniversiteye gideceksin. Okumak için daha güzel bi sebebin olamaz bu işi lehine çevir ve her işi gevşettiğin zaman aileni düşün iyice hırslan daha çok çalış. Yapacağın tek ve en güzel şey geleceğini kurtarmak..
- 10 Nisan 2015
- 59
- 62
- 3
- 29
Ahahha ilk defa duyuyorum :)eskiden nereye baksam sendin şimdi her yer suriyeli
diye bir laf var o geldi aklıma
- 10 Nisan 2015
- 59
- 62
- 3
- 29
Sadece o konuda babamı iyi buluyorum işte :) evleneceğim kişiye karısmiyor anneme diyorki benim tarafla evlenmesin siz düşünün diyor. Şasırtıcı ama en azından o yönden biraz şanslıyım :)aynı yaştayız canım ve ben babama şükrettim. Senin tek çaren ünv. gitmek, yoksa seni evledndirirler gibi geliyor
- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
- 158
aman bunada şükür canım :)Sadece o konuda babamı iyi buluyorum işte :) evleneceğim kişiye karısmiyor anneme diyorki benim tarafla evlenmesin siz düşünün diyor. Şasırtıcı ama en azından o yönden biraz şanslıyım :)
- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- 158
Gidip nereden buluyorsunuz bu imkansızları hayret ediyorum. Çocuk Suriyeliymiş, bir sürü sıkıntı... Baştan düşünüp hiç bakmayacak ve kendinizi kaptırmayacaktınız, ciddi bişey olasa ailenizin izin vereceğini sanmıyorum. Göz kalemini bile gizli çekiyormuşsunuz. Aileniz de bir tuhaf. Ailemde hiç öyle bir şey görmedim ben. En küçük erkek kardeşim var, beş yaşındaydı. Gözüme sürme çekiyordum, o kızmıştı bi kere. Ablama kimse bakamaz, sürme onu sana bakacaklar derdi canım benim Ne bileyim neden öyle şeyler yapıyorlar ki? Benim babam da dedelerim de yap kızım, sana çok yakışıyor, evlenince yapamazsın derlerdi. Bişey alırken baba açık mı bu, ayıplar mı birileri diye sorduğumda giy kızım, evlenince kocan almaz, giydirmez belki derdi. Gezecek zaman da öyle... Kocan gezdirmez belki diye beni arkadaşlarımla tatile gönderirlerdi. Makyaja hiç karışmazlardı ama kız kardeşimi benim kadar serbest bırakmadılar bazı konularda. Kıyafet veya makyaj değil... Eve geç gelme, arkadaşta kalma falan. Hep birilerinin onu kandıracağını düşünürlerdi. Çok iyi niyetliysen ondan izin vermiyorlardır belki. Ben uyanık olduğum için bugün gelmeyecem eve dediğimde bile ses etmezdi babam. Ama kardeşime izin vermezlerdi. Bir yaş var aramızda, onun başına bişey gelir diye düşünürlerdi.Öncelikle yazım ve imla hataları varsa k.b
Çok yanlızım arkadaşım yok.
gezmek istiyorum kafa dağıtmak amacıyla onada izin yok.
bu yaşta babamın baskıları haddi aştı.
geçen markete gidiyordum nereye gidiyorsun öyle etrafa bakma yok gülme felan filan.kendime bakım yapmak istiyorum zar zor oda.kaşlarımı bile alamıyorum allah tan şekilli yoksa ormana dönerdi.
siyah göz kalemi oda ince çekiyorum beni az daha yakalıyordu da yine allah kurtardı beni yakalayamadı o esnada hemen sildim makyajı yoksa 1 sene dırdırlanırdı.telefon rehberinde konuşabiliceğim kimse yok hepsi akraba. mesaj gönderenim yok göndereceğim yok hani samimide olmasam yazıcam yanlızlıktan sohbet olsun diye ama.babam telimi sürekli kontrol ediyor.neden böyle yapıyorsun diye sorduğumde insanlara güvenmiyorum cevabını veriyor.birkere twitter açtım gizli gizli abim gördü oda yarı yarıya babam gibi.söyledi sırf kurtulayım diye kurana el basarak hesabım yok dedim büyük günah işledim onun yüzünden.zaten şuan gizli sekmedeyim
ne kız arkadaş ne de erkek arkadaşım var.geçelim 2.ye geçen sene 2014 yaz ayında mahallede komşularla (35-45 yaş ablalar) otururken içinden birisi demez olaydı dediki bakın buraya yeni taşındı suriyeli.meraklı birisi zaten bende baktım.genç,yakışıklı,özgüvenli birine benziyordu.komşular zaten hergün mahalleye diziliyorlardı bende evde kendimi yiyip bitireceğime onların yanına iniyordum.sonra saat akşam 7.5 gibi onu gördüm utangaç,utangaç bana baktı.ben hoşlandım tabi.
1 hafta sürekli aynı saatlerde bizim buralardan geçmeye başladı bende hep görüyordum.ben bakardım ona o ilk başlarda baktığımı görmezdi bakmak derkende 1 saniye günde 1-5 saniye arası görüyordum onu.1,2 hafta sonra beni farketti oda beni görmeye başladı bakmadan geçmedi. tabi gözlerinde hiçbir zaman bana aşkla baktığını görmedim.ama yürek dinlemiyor işte seviyor garibim.
ben iyice tutuldum buna her gördüğüm de heyecandan titriyordum,halsizleşiyordum,kalbim çıkacakmış gibi atıyordu.onu gördüğüm de sanki hiç kimseyi duymuyordum.kavuşacakmısın konuşabilecekmisin ? Diye düşünmeye başladım.sonra beni hiç görmemeye başladı ama ben sevmeye devam ettim.sanki bilerek yapıyordu.iyice tutuldum bana acı vermeye başladı aşk.hep ağladım onun için .1 saniye düşünmediğim yoktu onu.hep uzaktan sevdim.bugün gördüm onu arkadaşıyla gülüyordu yine bir egolu yürüyüş beni gördü bende görmemesi için saçlarımla oynadım yüzümü kapatmaya çalıştım sonra ayağa kalktım başka biryere gitmek için.ben olduğumu anlamasın ayağım takıldı düştüm rezil oldum iyice sevdiğimi belli ettiğimden korkuyorum.
çok uzun oldu ama :)
ohh rahatladım amacım sadece gerçekte yapamadığım şey içimi dökmekti.
sabahtan beri ağla ağla şuan başım ağrıyor.
- 11 Kasım 2014
- 644
- 704
- 103
- 10 Nisan 2015
- 59
- 62
- 3
- 29
Saf değilim gözüm açıktır benim ama babam nolursa olsun anlamıyor.senin yazdıklarını da bana soyleyen tek insan canım annem kadında bas edemiyo artık yanitiniz için teşekkürler :)Gidip nereden buluyorsunuz bu imkansızları hayret ediyorum. Çocuk Suriyeliymiş, bir sürü sıkıntı... Baştan düşünüp hiç bakmayacak ve kendinizi kaptırmayacaktınız, ciddi bişey olasa ailenizin izin vereceğini sanmıyorum. Göz kalemini bile gizli çekiyormuşsunuz. Aileniz de bir tuhaf. Ailemde hiç öyle bir şey görmedim ben. En küçük erkek kardeşim var, beş yaşındaydı. Gözüme sürme çekiyordum, o kızmıştı bi kere. Ablama kimse bakamaz, sürme onu sana bakacaklar derdi canım benim Ne bileyim neden öyle şeyler yapıyorlar ki? Benim babam da dedelerim de yap kızım, sana çok yakışıyor, evlenince yapamazsın derlerdi. Bişey alırken baba açık mı bu, ayıplar mı birileri diye sorduğumda giy kızım, evlenince kocan almaz, giydirmez belki derdi. Gezecek zaman da öyle... Kocan gezdirmez belki diye beni arkadaşlarımla tatile gönderirlerdi. Makyaja hiç karışmazlardı ama kız kardeşimi benim kadar serbest bırakmadılar bazı konularda. Kıyafet veya makyaj değil... Eve geç gelme, arkadaşta kalma falan. Hep birilerinin onu kandıracağını düşünürlerdi. Çok iyi niyetliysen ondan izin vermiyorlardır belki. Ben uyanık olduğum için bugün gelmeyecem eve dediğimde bile ses etmezdi babam. Ama kardeşime izin vermezlerdi. Bir yaş var aramızda, onun başına bişey gelir diye düşünürlerdi.
- 10 Nisan 2015
- 59
- 62
- 3
- 29
İnanın onu bile bilmiyorum :)Adı ne Suriyelinin
- 10 Nisan 2015
- 59
- 62
- 3
- 29
İnanın onu bile bilmiyorum :)Adı ne Suriyelinin
- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- 158
Bilmem, bizde öyle bir şey yok. Ailemizin erkekleri bakımlı, süslü kadınlardan hoşlanıyorlar. Ben makyaj yapardım gidip babama sorardım baba nasıl olmuş diye, topuklu ayakkabı alırdım baba yakışmış mı diye ilk ona koşardım. Ama babamı da bir gör, çok cins... Aksi, otoriter, değişik bir adam. Kendine yakışan bişeyi yaptığında asla kızmaz ama. Erkek kardeşlerim bazen laf söyler de onlar komplekse sokmak için bilerek yapıyor. Onlara gidip sorduğumda hiç güzel olmamış derler gidip silince de aaaa gitmiş silmiş saf diye dalga geçerler. Bi de diyetteyken yapıyorlar onu, ye ye sen böyle çok güzelsin fıstık gibisin derler. Yeyince de diyetini bozduuuuu diye dalga geçerler. Kıskançlıktan değil ama o. Gıcıklık olsun diye.Saf değilim gözüm açıktır benim ama babam nolursa olsun anlamıyor.senin yazdıklarını da bana soyleyen tek insan canım annem kadında bas edemiyo artık yanitiniz için teşekkürler :)
- 22 Mart 2013
- 1.941
- 3.777
- 198
- 41
yaşınız o tip aşklar yaşamak için ideal, hem de içinde bulunduğunuz durum çok çok müsait ama sevgili kardeşim, yaşadığın bir yanılsama, ruhun yalnız kalmamak için ilk gördüğü gizemli adama tutulmuş. sonu olmaz. ama gününü değişik geçirmeni sağlar belki..
sen arkadaşları dinle ve mutlaka bir ucundan tut yaşamın.. bir kursa yazıl, bir meslek edin.
sen arkadaşları dinle ve mutlaka bir ucundan tut yaşamın.. bir kursa yazıl, bir meslek edin.
- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
O suriyeli ask degil sadece bi hoslanti.
Evde oldugun icin hep.
Etrafinda baska bi erkek olmadigi icin.
Tel care universite yolu.
Bilirim kimseye bisy anlatamama duygusunu.
Benim arkdaslarimda kuznlerimdir. Hic bi sirrimi anlatamam.
Ben hatta yakin arkadaslarima bile anlatamam. Gider kardeslerime yada anneme anlatirlar diye.
Hep bi uzakta olan ama bi o kadrda yakinimda olan, her derdimi anlatabilicegim bi arkadas istemisimdir.
Su an cok sukur bi arkdas buldum.
Hemde kk dan.
Dost olduk hergun konsurz.
Guleriz egleniriz birbirimizin derdini dinleriz whatsappdan.
Istersen sende katil bize canim.
Mutlu olrum sahsen.
Ama internet sorunun var diye okudum biyerde, oylemi?
Whatsappinda varmidirki?.
Evde oldugun icin hep.
Etrafinda baska bi erkek olmadigi icin.
Tel care universite yolu.
Bilirim kimseye bisy anlatamama duygusunu.
Benim arkdaslarimda kuznlerimdir. Hic bi sirrimi anlatamam.
Ben hatta yakin arkadaslarima bile anlatamam. Gider kardeslerime yada anneme anlatirlar diye.
Hep bi uzakta olan ama bi o kadrda yakinimda olan, her derdimi anlatabilicegim bi arkadas istemisimdir.
Su an cok sukur bi arkdas buldum.
Hemde kk dan.
Dost olduk hergun konsurz.
Guleriz egleniriz birbirimizin derdini dinleriz whatsappdan.
Istersen sende katil bize canim.
Mutlu olrum sahsen.
Ama internet sorunun var diye okudum biyerde, oylemi?
Whatsappinda varmidirki?.
- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
bak canım ailen konusunda haklısın ama sokaktan geçen ve ne olduğunu belli olmayan (suriyeli olduğu için söylemiyorum) bir adama tutulman yanlış bende evleninceye kadar makyaj yapmadım ve telefonum olmadı ama ne yapacan çevren den ailenden vazmıgeçeceksin şimdi ailemi gerçekten iyi anlıyorum gençlik hülyasına kapılıp hayatını mahveden çok arkadaşım oldu Allah a sıgın derslerine çalış dışarıda gezip tozmak çok arkadaş aşk bunların da mutlu edeceginin garantisi yok kendi çevrende illakin yaşıtların vardır onlarla konuşabilirsin tanımaya çalışabilirsin dünya değil ama insanlar çok kötü kimseyle konuşma kendini eve kapa demiyorum ya bak birazcık babana diklenmeyi bırakabilirsin inan bana bi baba kızını bilerek ateşe atmaz tabi kötü babalarda var belli ki çok gençsin adımlarını atarken bi kaç kere düşünÇok yanlızım arkadaş yok çevre yok bıktım artık