Bence yaşı 11
lise mezunuyum şuan çalışmıyorum:) baban interneti niye kapatmadi 1? gunde 1ya da 1 bucuk saniye gordugun bi adama nasil asik olabildin 2? okula hic gitmedin mi, gitseydin illa bi kiz arkadasin olurdu 3? ve hala kafamda deli sorular..
Çok doğru söylediniz eğer bu baskıyı aşıp başarabilirsem üniversite düşünüyorum.kızını korumak için en büyük zararı elleriyle veren baba modeli.. musluğun ağzına bile baskı yaparsan su fışkırıyor bakalım siz bu baskıdan nezaman isyan edeceksiniz. korkuyla sindirmişler baskıyla mahvediyorlar hayatınızı. en kötüsüde çözümü uzun vadeli. okuyun nolur okuyun kurtuluşu evlilikte bulmayın kendi ayaklarınızın üstünde özgürce durabileceğiniz güne kadar sabredin.
Evden kaçsan hak veririm bu ne ya? Baban yüzünden adını sanını bilmediğin Suriyeliye varacaksın neredeyse.
Okul peki?
Senin tek kurtuluşun o.
Teşekkürler.Canimsin niye agliyon yaa Allahbaska detrás vermesin. ben de zamaninda arkadassizlik cok cekmistim bilirim ne zor birsey. insan kendini degersiz hissediyor, sevilmedigini hissediyor ..arkadaslik edinmen icin peki firsat verildigi de yok gibi cnm baksana baban seni neredeyse fanusa koyacak, sevmek konusunda da cok masum buldum seni, kalbine gore biri olur insallah, kaptirma kendini hemen cnm ama, dikkatli ol :) sevmek guzeldir .mutlu ol Hep insalllah :)
Görüşünüz için teşekkürler okumayı düşünüyorum tabi imkan olursa.okumayın çalışmayın zaten sonra aglayın okulu niye bırakıyorsun bıraktın niye devam etmiyorsun camdan erkek kesmekle ömür mü biçer kendisine saygısı olmayana kimse saygı gostermez
Hepinize ayrıca teşekkür ederim okuma isteğim vardı iyice artmış oldu son cümleniz ahhaha oldum yani bu halimle :)Tek kurtuluşun üniversite okumak canım. Amcanı ikna et sıkı sıkı ders çalış ciddiyetini görünce baban da güvenir sana tabi kazanıp okuyunca sosyal baskılar sürer ama sen sabret okuyup iş sahibi olunca çevren genişler arkadaş edinirsin ve düzgün bir evlilik kararı alabilirsin. İnan en ideal seçenek bu.
Suriyeliyi boşver sadece boşluktan bir arayışa girmişsin sonu iyi olmaz mahalle teyzeleriyle de çok vakit geçirme adamın beynini yer onlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?