- 17 Mart 2008
- 826
- 3
- 43
- Konu Sahibi kardelen18
selam kızlar nasılsınız
topkiniz hayırlı olsun
ama aman kimler gelmiş hoş gelmiş sefa gelmiş.Nasılsın datlum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız
topkiniz hayırlı olsun
aaaaaaaaa hoşgeldin canım yaaa iyiyim sen nasılsın bakalım....
ama aman kimler gelmiş hoş gelmiş sefa gelmiş.Nasılsın datlum?
canım 16 aylık olacaklar.Ama gel gör halimi.İki erkek birde koca etti üç erkek sana.Ne yapılır anca çıldırılır inan ki bazen deliriyorum.Hatta deliriyorum değil artık delirdim.İnan ki bazen oturup ağlıyorum halime.Ama sonra toparlanıyorum.Canları sağ olsunda bu günler geçecek diyorum.öyle gel gitlerle büyütmeye çalışıyorum zuzuları.Sen evli misin?Var mı çocuk?
gece kuşu oldun bakiyim
yarın da seni kuzular ne yapar bilmem
iyiyim tatlım yazlıktaydım akşam geldim
kızda babaannesiyle kaldı
baktım tv de bişey yok takılayım dedim canım
sen iyisindir umarım canum
canım kusuruma bakma ya,alkış istiyorum topiğine dalmışım,gülmekten gözlerimden yaş geldi...
iyiyim canım,sen neler yapıyorsun....
ben bekarımm canım yaaaa
ben bekarımm canım yaaaa
diğer topiğe ne oldu kardelencim,silinmiş...
evet cnm ya bu ara gece takılıyorum hafta sonu olunca biliyorsun çocuklarla gündüz pek giremiyorum ne yapayım gece bari rahat edeyim dimi.Vallahi bugünde temizlik falan geçti gün.Yorulduk yine yaw.Bir hafta sonu da dinlenemeyeğim.Daha sahur yapacaz.
bekarlık sultanlıkmış canım keyfine bak
evet öyle yaaa...............
bende bugün iftardaydım.
gece hiç uyumadım midemin ağrısından
gene deli dana gibiyim yarın bayılırım herhalde canım
sen kaç yaşındasın canım
bence uzunca bir süre evlenmeyi düşünme
vallahi sultanlık kız şimdi bak halimize daha evleneli üç yıl bilem olmadan elin adamı doğutturdu iki bebeyi boğunup duruyorum kendi kendime hiç dertleri bile değil adamların haksızmıyım efsun.
vallahi sultanlık kız şimdi bak halimize daha evleneli üç yıl bilem olmadan elin adamı doğutturdu iki bebeyi boğunup duruyorum kendi kendime hiç dertleri bile değil adamların haksızmıyım efsun.