Buras da benim olsun.........

ama aman kimler gelmiş hoş gelmiş sefa gelmiş.Nasılsın datlum?

gece kuşu oldun bakiyim
yarın da seni kuzular ne yapar bilmem
iyiyim tatlım yazlıktaydım akşam geldim
kızda babaannesiyle kaldı
baktım tv de bişey yok takılayım dedim canım
sen iyisindir umarım canum

canım 16 aylık olacaklar.Ama gel gör halimi.İki erkek birde koca etti üç erkek sana.Ne yapılır anca çıldırılır inan ki bazen deliriyorum.Hatta deliriyorum değil artık delirdim.İnan ki bazen oturup ağlıyorum halime.Ama sonra toparlanıyorum.Canları sağ olsunda bu günler geçecek diyorum.öyle gel gitlerle büyütmeye çalışıyorum zuzuları.Sen evli misin?Var mı çocuk?

ben bekarımm canım yaaaa

gece kuşu oldun bakiyim
yarın da seni kuzular ne yapar bilmem
iyiyim tatlım yazlıktaydım akşam geldim
kızda babaannesiyle kaldı
baktım tv de bişey yok takılayım dedim canım
sen iyisindir umarım canum

evet cnm ya bu ara gece takılıyorum hafta sonu olunca biliyorsun çocuklarla gündüz pek giremiyorum ne yapayım gece bari rahat edeyim dimi.Vallahi bugünde temizlik falan geçti gün.Yorulduk yine yaw.Bir hafta sonu da dinlenemeyeğim.Daha sahur yapacaz.

evet cnm ya bu ara gece takılıyorum hafta sonu olunca biliyorsun çocuklarla gündüz pek giremiyorum ne yapayım gece bari rahat edeyim dimi.Vallahi bugünde temizlik falan geçti gün.Yorulduk yine yaw.Bir hafta sonu da dinlenemeyeğim.Daha sahur yapacaz.

bende bugün iftardaydım.
gece hiç uyumadım midemin ağrısından
gene deli dana gibiyim yarın bayılırım herhalde canım

vallahi sultanlık kız şimdi bak halimize daha evleneli üç yıl bilem olmadan elin adamı doğutturdu iki bebeyi boğunup duruyorum kendi kendime hiç dertleri bile değil adamların haksızmıyım efsun.

vallahi sultanlık kız şimdi bak halimize daha evleneli üç yıl bilem olmadan elin adamı doğutturdu iki bebeyi boğunup duruyorum kendi kendime hiç dertleri bile değil adamların haksızmıyım efsun.

katılıyom arkadaşım bi tanem sana
seni koruma altına almam lazım
neme lazım seneyede üçüz çıkabilir:roflol:

X