• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buradasın paşam biliyorum

cnm yaa allah sabırlar versin mafoldumben

paşam dün ne sen vardın yanımda ne de her seferinde çok uzaklardan getirttiğin çiçeklerin.ama burdayım aşkım dedin.yanındayım dedin.
dün sevgililer günüydü.onsuz ilk sevgililer günümdü.ama benim canım, benim paşam beni yalnız bırakmadı.belki size saçma gelebilir belki sadece tesadüf diyebilirsiniz ama değil.benim kocam hala burda.
dün ehliyet sınavım vardı.ve koskoca yerde başka sınava girecek yer yookmuş gibi tam canımın burnunun dibinde şehitliğin yanındaki okulda girdim sınava.çünkü yarim yanında istedi beni.
çalıştığım hükümet konağı tam 15 yıldır taşınmayı bekliyomuş ödenek çıkmıyomuş.ben burda işe başlayalı sadece 40 gün oldu ve ödenek çıktı.yeni bina yapımına başlanıyo.ve nereye yapılıyo biliyomusunuz.kuzumun yanına ,şehitliğin tam karşısına.
bunlar tesadüfmü.değil dimi.paşam duyuyo sesimi.görüyo çaresizliğimi.burdayım diyo.yanındayım.
seni çokkkkkkkkk seviyorum aşkım.ve çokkk teşekkür ediyorum hala beni seviğin ve bunu hissettirdiğin için.

Eminim öyledir
Her şehitliğin önünden geçerken geliyorsunuz aklıma ona dua okurken sizlerede sabır diliyorum hiç tanımadım halis abiyi ama köylüydük biz onunla yabanci bile olsaydı yine bu kadar üzülürdüm arkasında kalanlar için ama sen harika bi eşmişsin yazılarından anlaşılan o mesajlarını her okuyuşumda daha bir hayran oluyorum sana
ceyline sevgiler..

canım ole buyuk bı mevkıdekı sehıtlerımız onlar olmuyolar olu deıller onlar tabıkıde tasduf deıl tabıkıde senıde kızınıda hıc bır zaman yalnız bırakmıcak o hep sızle

bende kayseriliyim canım rabbim sabır versin.eşin zaten hep sizin yanınızda biliyorsun şehitler ölmez.inanki beni o kdar ağlattın ki offffff ne diyceğimi bilmiyorum.

Allah sabır versin bitanem öbür dündayada da kavuşmayı nasip etsin...
yazıp yazıp siliyorum ne zamandır bende asker eşiyim içim yanıyorrrrrrr

"Allah yolunda öldürülenleri ölüler sanmayın. Aksine onlar diri olup Rableri katında rızıklandırılmaktadırlar. Allah'ın lütfundan kendilerine vermiş olduklarıyla sevinç içindedirler ve arkalarından henüz onlara kavuşmamış olanları, kendilerine bir korku olmayacağı ve üzülmeyecekleri üzere müjdelerler.'
Allahım dayanma gücü versin.

o yattıkça kızın ve senin sağlıklı mutlu huzurlu ömrünüzolsun inş

offff yaa ağlattın benii arkadaşım yaa allah sabır versin canım sana çok zor bi durum ama oo çok güzel bir mertebede allah yardımcın olsun çok üzüldüm çokkk:((((((((((((

güzel allahım yardımcın olsun. dayanma gücü versin. eşini nekadar sevdiğini öyle güzel anlatmışın ki bunu hissetmemek elde değil. bu dünya zaten kısa, düşün öbür dünya sonsuz,, öbür dünyada hiç ayrılmayacaksınız..

ahh cnm yaa,hıçkırıklar içindeyim şuan ..Rabbim sabırlar versin sana...mafoldumben mafoldumben mafoldumben

başın sağolsun Allah yardımcın olsun canım sabır versinsenağlama

hiçbir şey tesadüf değildir vaveyla,şehitler ölmez diye boşuna denmemiş,Rabb'im koruyucu ellerini hiç kaldırmasın üzerinden...
1 şehit beraberinde 70 kişiye şefaat edermiş,dünya hayatı için dayanılması çok zor bir imtihan ama ahiretin için kurtuluşun eşin olur inşallah cennette el ele diz dize oturursunuz inşallah,sabır canım sabır...

ALLAH rahmet eylesin,ALLAH sabır versin:(

allahım kimselere bu acıyı yasatmasın..seni okurken tüylerim diken diken oldu.bu acının yükünü kendi omuzumda gibi hissettim..bence her an yanında.seni ve yavrunuzu sürekli izliyor..sen cok güçlü bi kadınsın.ben böyle düşünüyorum.bizimle daha cok sey paylasmanı isterim.bize daha uzun anlat eşini.yada baska seyler içine atma hep yaz..bazılarını yırt at.istediklerini bizimle paylaş.benim senin gibi güçlü bi kadından öğrenecegim cok sey olduguna inanıyorum.

mutlaka sezinliyorsunuzdur ama emin olun,fark etmediğiniz anlarda bile onun her daim yanınızda olduğuna inanıyorum ben.başınız sağolsun,allah sabır versin.....

Back