• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buradasın paşam biliyorum

Ah canım aah
Ateş düştüğü yere yakar
Allah sabırlar versin sana
Gözyaşlarıma hakim olamadım
Allah sana uzun ömürler versin inşallah.
Sevdiğinin mekanı zaten Cennet
Nur içinde uyusun inşallah.
Sen dualarınla onun hep yanındasın zaten endişelenme.

tüylerim diken diken oldu allah sabır veersin bilirsin zaten şehitler ölmez bizimle yaşar

Allah sabır versin ama çok duygulandım eşin seni görüyordur BUNLAR BENCE TESADÜF OLAMAZ...

canım benim tüylerim diken diken oldu
rabbim sana dayanma gücü sabır versin :Saruboceq:

elbetteki eşn hep senin yanında...şehidimiz kızını ve canını onsuz bırakmaz elbet...

hayatta hiçbirşey tesadüf değildir..canım benim allah sana sabır ve dayanma gücü versin,paşanın mekanı cennet zaten..o hep seninle..

ŞenizRABBIM herkesın taşıyabıleceğı kadr yük verırmış cnm cok güçlüsün bellı oluyor
eşının mekanı cennet herkesın ulasmak ıstedığı ama herkese nasıp olmayan bı yerde sana sabırlar dılıyorum aşkını hala yaşayabıldığın ıcınde kutluyorum balım

Canım eşinin cennete eriştiği günden beri her gün sen de eşin de aklımdasınız.Belki bir faydam dokunmuyor manevi olarak ama dualarım seninle ,şehidimizle.Canım gerçekten çok zordur bunu sen yaşadığın için biliyorsun ama şerefli bir yolda cennete gitti.Dualarımız onunla.Her zaman aklıma geliyor ve gözlerim doluyor canım arkadaşım.Benim burdaki ilk arkadaşlarımdansın,burdan ve özelden güzel sohbetlerimiz var.Seni çok seviyorum.Biz de her zaman uzaktan da olsa üzüntünü paylaşıyoruz canım.

senağlamaAllah sabırlar versin, bunlar tesadüf değil bence ilahi bir durum sanki. İnsanlar ölse de sevdkleriyle olurlarmış ki senin eşin şehit oldu ölmedi o hep sizinle cnm, sizi görüyor.:teselli:

içim ürperdi
gözyaşlarımı tutamadım
bence bunlar gerçek arkadaşım
eşin hep yanınızda
Allaha emanet ol rabbim sabırlar nasip etsin

Boğazımda koca bir düğüm oldu yutkunamıyorum...:(
Allahım sana sabır versin en büyüğünden bende ölmediklerine inanıyorum hep hissettirsin sana varlığını dayanma gücün olsun inşallah...

allahim sana sabir versin
aglattin beniiiiiiiiiii
seni cok iyi anliyorum

cnm benim..inan her mesajını okuyunca gözyaşlarımı tutamıyorum.bogazım dügümleniyor....rabbim yavruna ve sana uzun ömürler versin...eşin biryerlerde hep sizinle.....

Ah arkadaşım...Kalbin taşmasıdır kaleme dökülen...Başka bişey diyemiyorum...

yaa sen beni mahvettin yaaaasenağlama RABBıM dayanma gücü versin sabır verin sana arkadaşımmm
Evet benide aynen boğazım düğüm düğüm oldu yutkunamıyorum.Yüce Rabbim sana kızının yaşatacağı güzel günler nasip eylesin.Hayellerini birbir gerçekleştirsin.O hep seninle bunu hiç unutma çünkü şehitler hiçbir zaman ölmez.

of canım ya sabah sabah mahvettın benı ALLAH ım sana bol bol sabırlar versın unutma canım senın bır kızın var ona bu durumda nasıl destek olacaksın kendını toplamalısın canım

çok geç gördüm başlığııı ağladımmm gözlerim hala ıslakkk,Allah yardımcın olsun ;(

RABBıM SANA SABIR VERSıN ARKADASIM ...

BıR hadisde yer alıyor SEHıT LERE öldü demeyin.. onlar bu alemde hala buralardalar.... SEHıT KARDESıMıZ EMıNıM KOLLUYOR SENı..

allahım cok sabırlar versin :(

ya çok kötü oldum.
rabbim sana dayanabilme gücü , sabır versin.
rabbim sana peygamber sabrı versin.
rabbim kimseyi böyle bir şeyle karşılatırmasın.
sen çok güçlü birisin bence. hemde çok güçlü.

Back