paşam dün ne sen vardın yanımda ne de her seferinde çok uzaklardan getirttiğin çiçeklerin.ama burdayım aşkım dedin.yanındayım dedin.
dün sevgililer günüydü.onsuz ilk sevgililer günümdü.ama benim canım, benim paşam beni yalnız bırakmadı.belki size saçma gelebilir belki sadece tesadüf diyebilirsiniz ama değil.benim kocam hala burda.
dün ehliyet sınavım vardı.ve koskoca yerde başka sınava girecek yer yookmuş gibi tam canımın burnunun dibinde şehitliğin yanındaki okulda girdim sınava.çünkü yarim yanında istedi beni.
çalıştığım hükümet konağı tam 15 yıldır taşınmayı bekliyomuş ödenek çıkmıyomuş.ben burda işe başlayalı sadece 40 gün oldu ve ödenek çıktı.yeni bina yapımına başlanıyo.ve nereye yapılıyo biliyomusunuz.kuzumun yanına ,şehitliğin tam karşısına.
bunlar tesadüfmü.değil dimi.paşam duyuyo sesimi.görüyo çaresizliğimi.burdayım diyo.yanındayım.
seni çokkkkkkkkk seviyorum aşkım.ve çokkk teşekkür ediyorum hala beni seviğin ve bunu hissettirdiğin için.
Rabbim sabırlar versin... Eşin ise zaten cennette şehitlik mertebesine yakışmış herkese nasip olmaz.. Tabi ki seninle Rabbim seninde gönül kapını açmış ki onu hissedebiliyorsun... Emin ol senin yüreğinde hep onunla olduğu için oda huzurlu..
Açıkçası böyle durumda ne denebilir onu bile bilmiyorum arkdaşım
allahım sabırlar versın.. tesaduf denmez aslında.. ama ne guzel bır tesaduftur bu böyle..
kızın için kendın için en önemlısı paşan için ne guzel dımdık basın,gururlusun... üç kişilik ailenız her zaman bırlıkte olacaksınız.. hep başınız dımdık olacak....
Vaveyla.. Boğazıma bişey düğünledin.. Allah'ım Yar Ve Yardımcın Olsun..
Elbette eşin senin yanında oluyordur bi şekilde..Senin mutluluğun için çabalıyodur..
Canım Rabbim sana güç versin :Saruboceq:
Allah sabırlar versin canım,,
okurken çok duygulandım ,,,Rabbim dayanma gücü versin ,Rabbim cennete ilk girecek olanların şehitlerin şefaatinden ayırmasın bizleri
zaten.şehitlerin ölmedığı
bı.kaç ayette belirtilmiştir
siz zaten birbirinizin ruh eşiymişsiniz
şimdi okudum hm göz yaşlarımı tutamadım hmde tüylerim diken diken oldu cnm bnm
kuzun için dayan yalan dünyada
asıl gerçek zaten orası
allah rahmet eylesin ya tüylerim diken diken oldu walla allah sana sabır we dayanma gücü wersin inşallah cnm bi fatiha okudum şimdi sizin için ve tüm şehitler için allah kabul etsin mekanları cennet olsun sanada dayanma gücü wersin inşallah ............
vaveyla öncelikle sizi bir ŞEHİTeşi olarak ayakta selamlıyorum.zira herkese nasib olmaz,sizin gibi seçilmiş insanlara nasib olur.ne mutlu ki böyle bir VATANINevlatlarıyız . bizler sizlere ve şehitlerimize çok şey borçluyuz.evet dayanması zor ama bir o kadar da kutlu bir durum.Allah yar ve yardımcınız olsun.inanıyorum ki bu hayatta hiç birşey tesadüf değil.saygılarımı ve sevgimi kabul edin lütfen.