Buradaki arkadaşlar iyiki varsınız hepinize çok teşekkür etmek istiyorum

sadecebirumuttu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
223
209
34
Arkadaşlar merhaba ablamın bana borcu var diye konu açmıştım. Öncelikle o konuma yazan fikir veren değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ederim 💜
Son durumu paylaşmak amaçlı konu açmak istedim.
Ablam bana olan borcunu toplu bir şekilde verdi şimdinin altın değeriyle yaklaşık 170 bin tl olarak arkadaşlar şükürler olsun🤗
Fakat onu da kayınbabasından istemişler borç olarak ve bundan dolayı da bana “senin gibi kardeş olmaz olsun beni ele güne muhtaç ettin” diye bir mesaj atıp heryerden engellemiş 😰
Ogün çok üzgündüm ama hepinizden çok teşekkür ederim ben kendimi suçlamıştım gerçekten ama biraz fazla saf olduğumun farkına vardım 😥 çocuklarımı düşünerek yatırdım bankaya. bir miktarı ile de kendi tedavim için ayırmayı düşündüm hem fizik tedavi hem psikolojik yardım🤗 sanırım biraz daha iyiyim o günden sonra.
İyiki varsınız hepinize çokça teşekkür etmek istiyorum
Gönlünüzde ne muradınız varsa sizin olsun hayırlısıyla 💜

Arkadaşlar merhaba ablamın bana borcu var diye konu açmıştım. Öncelikle o konuma yazan fikir veren değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ederim 💜
Ablam bana olan borcunu toplu bir şekilde verdi şimdinin altın değeriyle yaklaşık 170 bin tl olarak arkadaşlar şükürler olsun🤗
Fakat onu da kayınbabasından istemişler borç olarak ve bundan dolayı da bana “senin gibi kardeş olmaz olsun beni ele güne muhtaç ettin” diye bir mesaj atıp heryerden engellemiş 😰
Ogün çok üzgündüm ama hepinizden çok teşekkür ederim ben kendimi suçlamıştım gerçekten ama biraz fazla saf olduğumun farkına vardım 😥 çocuklarımı düşünerek yatırdım bankaya. bir miktarı ile de kendi tedavim için ayırmayı düşündüm hem fizik tedavi hem psikolojik yardım🤗 sanırım biraz daha iyiyim o günden sonra.

Sizin adınıza çok sevindim. Sizi 2 sene boyunca üzen, hakkınızı yiyen ablanızın üzerinizde hiç hakkı yok merak etmeyin. Asıl o iki sene iki tane küçük çocuğun hakkını yedi. Ablanızı kafanıza takmayın.
Çocuklarınızla beraber çok güzel, huzurlu, sağlıklı, hayatınız olur inşallah.

Sizin adınıza çok sevindim. Sizi 2 sene boyunca üzen, hakkınızı yiyen ablanızın üzerinizde hiç hakkı yok merak etmeyin. Asıl o iki sene iki tane küçük çocuğun hakkını yedi. Ablanızı kafanıza takmayın.
Çocuklarınızla beraber çok güzel, huzurlu, sağlıklı, hayatınız olur inşallah.
Çok çok teşekkür ederm Begüm hanım güzel dilekleriniz için 💜 hersey gönlünüzce olsun inşallah sizinde 🤲💜

Sizin için çok sevindim. Asıl ablanız gibi kardeş olmaz olsun. Araba değiştirmeyi bilirken iyiydi her şey. Boşverin. Hayatınızda mutluluklar♥

Ayyy çok sevindim canım ne olursa olsun geri geldi hakkın hem de tez zamanda 🥰😍
Ayrıca ablanın engellemesine küsmesine de ayrı sevindim tekrar para istemeyecek ne güzel ne harika bir haber bu 🤩🤩❤️
Çok çok teşekkür ederim size de iyiki varsınız 💜 ilk günler çok üzülmüştüm ama kendi kendime taşları oturtttum düşüne düşüne artık hiç üzülmediğimi fark ettim ablamın gerçek yüzünü geçte olsa görünce. ablam için onca şey yaptığım halde bi teşekkür etmeyi bana çok görüp haklıymış gibi heryerden engellemiş bide beni🤭

Çok çok teşekkür ederim size de iyiki varsınız 💜 ilk günler çok üzülmüştüm ama kendi kendime taşları oturtttum düşüne düşüne artık hiç üzülmediğimi fark ettim ablamın gerçek yüzünü geçte olsa görünce. ablam için onca şey yaptığım halde bi teşekkür etmeyi bana çok görüp haklıymış gibi heryerden engellemiş bide beni🤭
Kimse sizden ve evlatlarınızdan değerli değil, abla da kimmiş kendi değerini kendi belirledi hiç önemli değil.. ❤️❤️ evlatlarınızla sağlıkla bir ömrünüz olsun gerisi bomboş

Sizin durumunuzda kayinpederine borclu olmasi dahi iyi, cünkü sizin bu paraya ihtiyaciniz var. Sizi kendiliginden düsünmeyeni düsünmeyin.
Çok haklısınız Ogün aşırı üzgündüm ama dediğiniz gibi beni asla düşünmemiş şimdiye kadar. Bunu fark ettiğim an üzülmeyi bıraktım çok şükür. Artık ablam konusunda en azından hiç canım yanmıyor çok şükür 🤗🤗

Sakin ama sakin vicdan yapıp saçmalamayın. Konunuzu hatırlıyorum çünkü. Araba yenileyecek kadar düşüncesiz insan kendinde suç aramıyor da
Kardeşinin 3.kurusuna göz dikiyor. Heleki siz muhtaçsınız

Ve size tavsiyem; teksiniz ve çocuklarınız var
Kimseye tek kuruş vermeyin. Ve konusu geçecektir
Tedavime harcadım
Çocukların ihtiyaçlarını giderdim
Kirayı peşin verdim vs vs . Para bitti.
Deyin siz de para olduğunu kimse bilmesin
Biraz aklınız varsa dediklerimi yaparsınız. Yoksa daha çok kişi para ister

Ayy çok çok sevindim evlatlarınızla size çok güzel mutlu sağlıklı bir hayat diliyorum:spor:
Ablanızın her yerden engellemesine daha çok sevindim böyle biri ile bir daha hiç bir araya gelmek zorunda kalmayın inş hayatınız boyunca.Sevgiler:KK68:

Kimse sizden ve evlatlarınızdan değerli değil, abla da kimmiş kendi değerini kendi belirledi hiç önemli değil.. ❤️❤️ evlatlarınızla sağlıkla bir ömrünüz olsun gerisi bomboş
Güzel yüreğiniz güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum amin inşallah 💜 çok haklısınız ablam kendisi kaybetti diye düşünüyorum bende artık 🤗

Sakin ama sakin vicdan yapıp saçmalamayın. Konunuzu hatırlıyorum çünkü. Araba yenileyecek kadar düşüncesiz insan kendinde suç aramıyor da
Kardeşinin 3.kurusuna göz dikiyor. Heleki siz muhtaçsınız

Ve size tavsiyem; teksiniz ve çocuklarınız var
Kimseye tek kuruş vermeyin. Ve konusu geçecektir
Tedavime harcadım
Çocukların ihtiyaçlarını giderdim
Kirayı peşin verdim vs vs . Deyin siz de para olduğunu kimse bilmesin
Biraz aklınız varsa dediklerimi yaparsınız. Yoksa daha çok kişi para ister
Ablam dışında kimse bılmıyordu çünkü parayı veren babamdı mecbur biliyordu ablamda. Hem ablama hem bana vermişti. Direk bankaya altın hesabı olarak yatırdım zaten. Verdiğim kişi ablam olmasaydı ozamanlar asla kimseye vermezdim çünkü o konumda da bahsetmiştim ablam dışında kimsem yoktu zaten. Şu saatten sonrada ablam da olmasın artık asla istemiyorum. Halen daha beni suçlar pozisyonunda çünkü. Ben ablamın gerçek yüzünü fark ettikten sonra şükür olsun ki soğuma geldi içime

Ayy çok çok sevindim evlatlarınızla size çok güzel mutlu sağlıklı bir hayat diliyorum:spor:
Ablanızın her yerden engellemesine daha çok sevindim böyle biri ile bir daha hiç bir araya gelmek zorunda kalmayın inş hayatınız boyunca.Sevgiler:KK68:
Çok çok teşekkür ediyorum size de guzel yorumlarınız için güzel dualarınıza kattığınız için 💜🤗 sizinde inşallah hersey gönlünüze göre olsun💜💜 dediğiniz gibi bende artık seviniyorum açıkçası paramı aldıktan sonra ilk günler çok üzülmüştüm ama kalbimde hiç acı kalmadı çok şükür 💜 sevgiler sizede 🤗

Bundan sonra daima önce kendinizi ve çocuklarınızı düşünün. Kimseye zırnık vermeyin. Devir değişti insan kardeşine bile güvenemiyor. Ben de kardeşime versem bilirim asla geri alamam parayı. 🥶

Sizin için çok sevindim. Asıl ablanız gibi kardeş olmaz olsun. Araba değiştirmeyi bilirken iyiydi her şey. Boşverin. Hayatınızda mutluluklar♥
Çok haklısınız🤗 bende öyle dedim en son kendi kendime verirken benden iyisi yoktu ama istediğim zaman kötü oldum. Kendisi kaybetti diye düşünüyorum artık🤗 çok teşekkür ederim bende sizin hayatınızda mutluluklar dilerim 🤗💜

Bundan sonra daima önce kendinizi ve çocuklarınızı düşünün. Kimseye zırnık vermeyin. Devir değişti insan kardeşine bile güvenemiyor. Ben de kardeşime versem bilirim asla geri alamam parayı. 🥶
Haklısınız Buda hayatımda yediğim en sağlam kazık oldu açıkçası asla beklemezdim kendimden çok ablama guvenırdım ozamanlar ama en büyük hatammış meğer 🤗💜

hiç de vicdan yapmayın vicdan yapması gereken kendisi
engellemiş birde haspam
Ailenizle birlikte mutluluklar sağlık ve sıhhatle inşallah

X