Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Yok yok gelir biraz gonlunu ferah tut , ben gec de yazsam burdayim canim :KK5:

Kuzenim soyledi az once , benimki whatsapina herkes bir sansi daha hak eder yazmis :KK25:

tammam o zaman idare edecez artukun napalmmm elimzde sen varrsınn:KK53::KK53::KK53:
Hmmmm burda sana mı gönderme yaptı ki acaba.. seni niye engellediki hemen ben onu anlmadım zaten
Birde seni telefonndan engellemesine hiç anlam veremediydmm:KK31:

tammam o zaman idare edecez artukun napalmmm elimzde sen varrsınn:KK53::KK53::KK53:
Hmmmm burda sana mı gönderme yaptı ki acaba.. seni niye engellediki hemen ben onu anlmadım zaten
Birde seni telefonndan engellemesine hiç anlam veremediydmm:KK31:

Ne demek o ben yetmiyo muyum yaniii :63:

Kendi icin yazmtstir bence sans isteyen o olac cnku dimi yani , her yerden engellemis numarasini da kesn degistirmez :KK31:

Ne demek o ben yetmiyo muyum yaniii :63:

Kendi icin yazmtstir bence sans isteyen o olac cnku dimi yani , her yerden engellemis numarasini da kesn degistirmez :KK31:

yok be gülüm şaka yapıyorum.. ama ne bilim bir şans isteyen seni böyle engeller mi ben ona anlam veremedim
Cok sinirlyim eylül sinirimdem aglıcam yemin ederim Tutttum sevgilime çattım birde cıkamıyorum diye 2 de gitti lanet adam 2 de daha bekliyorz Allahım cıldıracam ya başlarım işine gücüne bir Allahın kulu kalmadı iş hanında:KK47::KK47::KK47::KK47:

yok be gülüm şaka yapıyorum.. ama ne bilim bir şans isteyen seni böyle engeller mi ben ona anlam veremedim
Cok sinirlyim eylül sinirimdem aglıcam yemin ederim Tutttum sevgilime çattım birde cıkamıyorum diye 2 de gitti lanet adam 2 de daha bekliyorz Allahım cıldıracam ya başlarım işine gücüne bir Allahın kulu kalmadı iş hanında:KK47::KK47::KK47::KK47:

Bende saka yapiyorum kuzucuk :KK16: bir kac gun sonra kaldirir engellemeleri de eminimmm :26:

Canim bu kadar stres yapma lutfen , sevgilinin ne sucu var :-)

Patron da oyle bir ortzmda birakmamaliydi tabi biraz dsha gecsin gelmezse arayip dersin cikmam gerekiyo diye :26:

X