Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Çok yorgunummmm bugunnnnn:KK76::KK76::KK76:
Sırf üyelim açıldığı için buraya gelmek için laptopumu taşıdım geldim ne hırslı bir gacımm benn:KK14::KK14:

Ciddi mi gızz:26::26::26:Ben nasıl kaçıırmm o üyeyi cok acaippppp:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
belki gene gelir
ara sıra çıkıyor piyasaya :KK52:
kadının 2. evliliğiymiş
hiçkimse onun evliliği hakkında yorum yapmasa bile

'kıskananlar çatlasın siz birinci kocayı bulamazken ben ikinciyi bile buldum kıskandığınızdan böyle çirkin yorumlar yapıyorsunuz ben biliyorum'
'görün benimle dalga geçmeyi allah size öyle bir dert verir ki insanlarla dalga geçmei görürsünz'
gibi yorumları vardı
ben seviyordum ya onu çok eğlenceliydi
yönetime haber edicem arayıp bulsunlar :KK53:

belki gene gelir
ara sıra çıkıyor piyasaya :KK52:
kadının 2. evliliğiymiş
hiçkimse onun evliliği hakkında yorum yapmasa bile

'kıskananlar çatlasın siz birinci kocayı bulamazken ben ikinciyi bile buldum kıskandığınızdan böyle çirkin yorumlar yapıyorsunuz ben biliyorum'
'görün benimle dalga geçmeyi allah size öyle bir dert verir ki insanlarla dalga geçmei görürsünz'
gibi yorumları vardı
ben seviyordum ya onu çok eğlenceliydi
yönetime haber edicem arayıp bulsunlar :KK53:
hadi len ciddimisin yok artık:KK9::KK9::KK9::KK9: ay ne acaip insanlar var burda gızammm yaaaa:KK12::KK12::KK12:
Ama ben yemin ettimm öyle konulara bir daha yorum yapmicimmmm dersimi aldımmmmm:26::26::26:
Sen neler yaptın bugun derslerini ekledin mi seninki ile aran nasıl oldu bacımm:KK51:

meydana bana bırakmamak için geldim biliyorum :KK14:
baktın topiğinin içine edicem :KK53:

Valla öyle olduu haaa:KK53::KK53::KK53: o değil de
O anda öyle bir şarkı paylaştın ki benim için
KOptum orda lennnn kakıla kakıla güldümmmmmmm :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Cok zor oldu be kankaaa orda çaresizce hayalet gibi durmakkk:KK14::KK14:

hadi len ciddimisin yok artık:KK9::KK9::KK9::KK9: ay ne acaip insanlar var burda gızammm yaaaa:KK12::KK12::KK12:
Ama ben yemin ettimm öyle konulara bir daha yorum yapmicimmmm dersimi aldımmmmm:26::26::26:
Sen neler yaptın bugun derslerini ekledin mi seninki ile aran nasıl oldu bacımm:KK51:
herkes kadına eleştiriler yağdırıyor bir sürü laf söylüyor
ben kalktım dedim ki
kız natlus bacı ben seni çok seviyorum :KK1::KK1:
ama gerçekten çok samimi geldi
herkes zaman zaman kaynanası hakkında cadı karı gibi şeyler geçmiştir içinden
kadın kalkıp bunu içinden tutamayı yazıyorsa suç onun mu :KK52::KK52:

Valla öyle olduu haaa:KK53::KK53::KK53: o değil de
O anda öyle bir şarkı paylaştın ki benim için
KOptum orda lennnn kakıla kakıla güldümmmmmmm :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Cok zor oldu be kankaaa orda çaresizce hayalet gibi durmakkk:KK14::KK14:
öyle gülersin iştee :21::21:
ben dersleri seçtim bugünde sabahın köründe kalktım kontejyan açılır açılmaz seçtim
öyle bi hırslanmışım ki gözüm dönmüş ders seçerken hepsini secmişim :KK53:
danışman hocam mesaj atmış
louisa sanki biraz fazla ders almışsın hepsini yapabileceğine inanıyor musun diye :KK52:

herkes kadına eleştiriler yağdırıyor bir sürü laf söylüyor
ben kalktım dedim ki
kız natlus bacı ben seni çok seviyorum :KK1::KK1:
ama gerçekten çok samimi geldi
herkes zaman zaman kaynanası hakkında cadı karı gibi şeyler geçmiştir içinden
kadın kalkıp bunu içinden tutamayı yazıyorsa suç onun mu :KK52::KK52:

O da doğru aslında
amannn bizde bir acaibiz Mune ile Kazen haklı bence konuları sahte sanıp bazen haddimizi aşıyoruz ama bunları o sahte konu açanlar yaptıı:KK31::KK31:
ben o üyeyi hayal meyal hatırladımm gibi:2::2:
Diğer sorularıma niye cevap vermedin eşşoluu:KK22:

öyle gülersin iştee :21::21:
ben dersleri seçtim bugünde sabahın köründe kalktım kontejyan açılır açılmaz seçtim
öyle bi hırslanmışım ki gözüm dönmüş ders seçerken hepsini secmişim :KK53:
danışman hocam mesaj atmış
louisa sanki biraz fazla ders almışsın hepsini yapabileceğine inanıyor musun diye :KK52:

tiyatro dersin ne olduu:26::26:

ne yapayım tatlım sabah sırf seninle konuşmak için açtım kk yı ama sen banlamışsın bugün işlerim biraz hafifti ve bugün yada yarın istanbula gidecez eşimle onu bekliyorum işte ona göre hazırlancam sen neler yaptın yogun muydun ???

napımm bende canımm yoğundu bugun ya cook hemde:KK31::KK31: çok yoruldummm
İstanbula neden gideceksinizz:26::26::26:
Diğer kızçlerim de var burda hepimiz konuşalmmmmm sohbet edelimmm:KK12::KK12:
banım neyseki kısa sürdü ya.

tiyatro dersin ne olduu:26::26:
o dersi bıraktım
akşamın bi vakti kendi başıma gidemem ki. evimiz çok uzak bir yerde ve akşamları çok ıssız oluyor
benimkide uğraşamayız cart curt dedi
başıma bela olmasın diye bıraktım
şimdi o beni yalnız göndermemk için kendi götürür ama on tane laf söylerse burnumdan gelir aldığım 3 kredilik ders. kalsın en iyisi dedim

o dersi bıraktım
akşamın bi vakti kendi başıma gidemem ki. evimiz çok uzak bir yerde ve akşamları çok ıssız oluyor
benimkide uğraşamayız cart curt dedi
başıma bela olmasın diye bıraktım
şimdi o beni yalnız göndermemk için kendi götürür ama on tane laf söylerse burnumdan gelir aldığım 3 kredilik ders. kalsın en iyisi dedim

Bencede en iyisini etmissin kuzummmm boşver gitsin bak zaten saatleri de geçmiş.
kim olsa istemez yani iti var köpeği var tatlımmm belki başına birşey gelecekti erkek arkadaşın koruyacaktı seni ama onunda başına birşeyler gelecekti falan filan cok oluyor böyle şeyler..
Senin okul başlıyo o zaman pazartesi artık ugrmassın da buralara :KK25::KK25:

napımm bende canımm yoğundu bugun ya cook hemde:KK31::KK31: çok yoruldummm
İstanbula neden gideceksinizz:26::26::26:
Diğer kızçlerim de var burda hepimiz konuşalmmmmm sohbet edelimmm:KK12::KK12:
banım neyseki kısa sürdü ya.

evet banın kısa sürmesi iyi olmuş tatlım işimizle ilgili fuar var hediyelik eşya üzerine ve dün başladı ayın 22 sinde son malesef ona yetişelim diyoruz bakalım ayın sonunda taşıncaz anlıcan yogunuz

X