Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

bende sen gibi düşünüyodum canım bak kızım bile oldu

Sanırım her genç kız böyle düşünüyor hiç hayalini bile kuramıyorsun sanki hiç olmayacak giibi geliyor dimii:KK31::KK31:

rica ederimmm :) memnun oldumm bu arada malatyadan biriyle tanıştığıma burda pek kimseyi tanımıyorum :)

zamanla tanırsın şeker:KK12::KK12::KK12: kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin.

Bazen böyle herşey hayal gibi geliyor.. evleneceğim coluk cocuk sahibi olacağmm böyle sanki hiç olmayacak gibi
genç kız sendromu galibaa:KK53::KK53:
olur kuzum öyle şeler :KK1:
amin canım sen evlimisin canım?

heeee anladım bacım
evet canım 2009 temmuz geliniyim :KK37: 2 oglum var ellerinden öper biri 27 aylık digeri 8 ay olucak :KK34:
rica ederimmm :) memnun oldumm bu arada malatyadan biriyle tanıştığıma burda pek kimseyi tanımıyorum :)

ay canım benim ben varım artık sen hiç üzülme :KK19:

Sanırım her genç kız böyle düşünüyor hiç hayalini bile kuramıyorsun sanki hiç olmayacak giibi geliyor dimii:KK31::KK31:

zamanla tanırsın şeker:KK12::KK12::KK12: kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin.

evet canım olmayacak gibi geliyo ama allahın izniyle oluyo canım

evet canım 2009 temmuz geliniyim :KK37: 2 oglum var ellerinden öper biri 27 aylık digeri 8 ay olucak :KK34:

bende 2009 temmuz geliniyim canım allah bağışlasın yavrularını

olmasınnn banane yaa:KK53::KK53::KK53:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ciddi bu kız:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
olmaz inşlalah diyelim ozaman kuzum bizz :KK52: :KK53: :KK53: :KK53:
evet canım olmayacak gibi geliyo ama allahın izniyle oluyo canım

bende 2009 temmuz geliniyim canım allah bağışlasın yavrularını
amin bitanem aminnn hepimizinkini inşallah :nazar: :emir_bebek: :KK19:
kuzum mesaj hakkı 100 olmayınca yazılmıyor sanırım arkadas ben burda sizinle sohbet edince bulmus yazmış
ediyoruz bitanem işte :KK34:[/QU
tevafuk oldu diyelim biz :)

herseyde bir hayır var derler tatlımm :KK19:

bende 28 ekimde evleneli 1 yıl olcak kızlar :) 1 aylıkda oğlum var hayatımızdan memnunuz çok şükür Allah isteyen herkese mutlu evlilik ve bebek nasip eylesin :)

X