Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

bence bi uyku için okulunu brakman cok saçma canımm.
iyi düşün buna göre ver kararını bırakma okulunu

Leydi neden okulu bırakıyorsun?Uyku için bırakacak derken:44:

Yook canm sadece uyku için değil başka sebeplerde var içinde o kdar basit bişiden bırakılmaz da ne yapıcam blmiyorum bakalım nasip kısmet ne diyim bilmiyorum daha karar vermedm çnkü :26::26:

tamam be çemkirmeeee
lady ikinci öğrettimmiş okula akşamları gidiyormuş ünv. yani
ama ikinci öğretimleri de sabah yapmış ve lady sabah kalkamadığı için okulu bırakmayı düşünüyor
Sadece sabah kalkamadığı için bırakacak mı:2::2:
Bir ömür boyu böyle devam etmeyecek ya Leydi sabret
Fikrimi soracak olursan okuluna git bırakma sonra pişman olma:26::26:
Hakkında hayırlsıı ne diyeyim:26:

Bugünnn biraz duygu karmasasi yasiyommm bilemiycemmm simdiii seveyimmu acaba? insan sevdigiyle ugrasirmis derlerrr ne cikartiyon sen bundan :107:

şey çıkartıyorumm yani ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
beni sevdiğiniiiii
ama ama insan hiç sevdiğini bırakıp bdvlere gider mii

Yook canm sadece uyku için değil başka sebeplerde var içinde o kdar basit bişiden bırakılmaz da ne yapıcam blmiyorum bakalım nasip kısmet ne diyim bilmiyorum daha karar vermedm çnkü :26::26:

sadece onun için değilmişşş:26::26::26:
ne olursa olsn bırakma ama bencee

sadece onun için değilmişşş:26::26::26:
ne olursa olsn bırakma ama bencee eğerbölümünün geleceği de varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…