Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

yaşlarınız kaç hanımlarrrrr :KK30::KK30:

tahmin edersin herhalde artik kizlar evlenip gidince torun ol __ bize isterseniz teyze isterseniz abla deyebilirsinniz canim kimimiz yalniz kimimiz can sikintisina buraya sizlerin araniza atildik sohbete iste anliyacayin saslarimiz sizden farklida olsa BIZDE INSANIZZ deyilmi :KK16::KK16::KK16:

yok la izlemedimm ben ciddimiii:KK9::KK9:
Animasyonlar izle videoları :KK12::KK12:
tahmin edersin herhalde artik kizlar evlenip gidince torun ol __ bize isterseniz teyze isterseniz abla deyebilirsinniz canim kimimiz yalniz kimimiz can sikintisina buraya sizlerin araniza atildik sohbete iste anliyacayin saslarimiz sizden farklida olsa BIZDE INSANIZZ deyilmi :KK16::KK16::KK16:

öyle tabikiii canımmm merak ettik sonuçta ne olacak söylesenn :26: :123::123:

Biliyoz heralde :21: sen beni cahilmi sandin :KK57:

evetttt bilmiyordnn iştee:KK53::KK53:

yeter artık sormayınn gacıların yaşlarını rahat bırakınn laaEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

yeter artık bırak olomm kızın yakasınıı:KK53::KK53::KK53:su an izleyemem kanka sen bana haftasonu ver:KK52:

banane gir izle açılıyo ki komik şeyler varr :KK1:

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :KK14::2:

X