- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #30.941
napıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlaarrrrrrrrrrr ben geldimmmmm
Burdayızzz lan işteee alam yarabbimmm
sewim senii
hoşgeldin bacımmm napıonnn
hanii nerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlaarrrrrrrrrrr ben geldimmmmm
sewim senii
off telefonum bozuldu sarj tutmuyo
sewim senii
napıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hanii nerde
Görmüyor musun körmüsün laaanapıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hanii nerde
cnm hec bi fikrim yokhoşbuldukkk tatlımmm:) kızlar acil bi soru yöneltiyorum yardım edin... istanbulda kbb uzmanı lazım ama estetikte yapabilecek birisi.. hee bide özel olmıycak devlet olucak... biliyorum biraz zor bi durum ama bilen varsa söylesin lütfen
hoşbuldukkk tatlımmm:) kızlar acil bi soru yöneltiyorum yardım edin... istanbulda kbb uzmanı lazım ama estetikte yapabilecek birisi.. hee bide özel olmıycak devlet olucak... biliyorum biraz zor bi durum ama bilen varsa söylesin lütfen
nerden geldin canımm :44::44:eylülllllll kafam torba gibi oldu tatlım yaaa dün gece geldim bugün öldümmm resmen yorgunluktan şurada sızıcam
Görmüyor musun körmüsün laaa
cnm hec bi fikrim yok
kumperisi merwaaaaaaaa
geziom geziom ama kendii topiğimi de boş bırakmıyom lannnnerden geldin canımm :44::44:
az önce yoktun itiraf et len
puahahahahhaha yazıkkk laaaatilifonu bozulmuş :102::102::98:
geziom geziom ama kendii topiğimi de boş bırakmıyom lannn
puahahahahhaha yazıkkk laaaa
nerden geldin canımm :44::44:
az önce yoktun itiraf et len
üsküp benim memleketim laa bilin miiipersembe akşamı üskübe gittim canım okul işlerimi hallettim dün gece geldim... ya bi tanıdığımıza lazım ameliyat olması gerekiyo durumları pek iyi değil özelde bu tür ameliyatlara en az3500 tl vermek gerekiyomuş. bunlarda o kadar veremez o yüzden devlette çalışan iyi bi doktor lazım
persembe akşamı üskübe gittim canım okul işlerimi hallettim dün gece geldim... ya bi tanıdığımıza lazım ameliyat olması gerekiyo durumları pek iyi değil özelde bu tür ameliyatlara en az3500 tl vermek gerekiyomuş. bunlarda o kadar veremez o yüzden devlette çalışan iyi bi doktor lazım
gördüm seniii çakalll
ihihhi sormaa şarj tutmuyomuşş benimkide tamirdeee telefonlara ne oluyo böyleee
üsküp benim memleketim laa bilin miii
hıı anladım canım benimde h. sonu yoğun geçtii dinlenemedimm ama olsunn hımm bilmiyorum ki canım araştırması lazım
Gör çakalll ne olcakkk ne olcaakkkk pıçaklarımm seniii bakkkk biber dolmasııı
alla alla insan gibi dawranın lan telefonlarınızaa
araştırıyoruz ama hala bişey bulamadık valla :/
estetiği devlet karşılıyor mu ki hem :44: