Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

:KK17::KK17::KK17::18::18::KK1:

napıyımmm sıkıldım converse giymekten bir de her pantolonun altına uymuyo o yüzden babet giydimmm :KK58::KK58:

aynne bende paramla rezil oldum derler ya :KK1:

benimkiiii instagram yapmışşş 77 takip edilen felaann ben hala burda üzülüorummmm :KK53: :KK43::KK43::KK43::KK43:

instagram neee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
kızımm senin bu hıyardan adam olmaz boşver kurtulduna sevin gerçekten diyorumm
Sana kim söyledi:44:

Türkiyenin havasinin giymetini biliiiin :KK1: biz burda hep donuyozzzz :KK57: hep soguk :KK62: laaa eylül karistirma su senin eskinin hesaplarini :KK47: vallah adam hakli bak biliyo senin takip ettigini :84: ekstra yapiyo uyanik En Büyük TÜRKİYE seni kiskirtmak icin :KK69:

Türkiyenin havasinin giymetini biliiiin :KK1: biz burda hep donuyozzzz :KK57: hep soguk :KK62: laaa eylül karistirma su senin eskinin hesaplarini :KK47: vallah adam hakli bak biliyo senin takip ettigini :84: ekstra yapiyo uyanik En Büyük TÜRKİYE seni kiskirtmak icin :KK69:

geldi yine mannakk:KK53::KK53::KK53::KK53: bizdedonuyoz olumm burda buz kestikkkk gacılar buz kesti yazamiii artık:26::26::26::26:
Eylül içinde sana katılıyorumm ilk defa sana katılıyorummm:KK19::KK19::KK19::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

instagram neee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
kızımm senin bu hıyardan adam olmaz boşver kurtulduna sevin gerçekten diyorumm
Sana kim söyledi:44:

yoo ben değil , arkadaşım görmüş o söyledi ama yeni değilmiş herhalde baya takipçisi varmış yeni olasa o kadar olmaz diyo ;

kim bilir ne zaman yapmışşş :KK31::KK31:

ne karıştırıcam kendi bilirrrr :KK30::KK30::KK30:

Mutlu kız ses ver:26::26::26::26: dondun mu gz oaralarda buz mu kestininini:KK9:

burdayım la burdayım lavobaya gittim geldim valla sular buz gibi yaaaa

eşimle konuştum bide kızımızı soruyo napıyo uyandımı diye bende sabah sen fındık kırcam diye uyandırdın kızımızı diye fırçalıyodum
adamı oda napayım onla çocukmu uyanır diyo bana

kutu bulmam lazım ya bugün biraz daha toplayacağız annemle evi iyice soğuk olmadan toplayalım da kaloriferler yanarsa annemlerde kalırız daha olmadı eve geçene kadar canım valla kafamda koca bi telaş oldu ya bu ev iş benim

yoo ben değil , arkadaşım görmüş o söyledi ama yeni değilmiş herhalde baya takipçisi varmış yeni olasa o kadar olmaz diyo ;

kim bilir ne zaman yapmışşş :KK31::KK31:

ne karıştırıcam kendi bilirrrr :KK30::KK30::KK30:

yaa tabii tabiiiii kuduruyon orda
Ilk defamiii :KK58: kizimmm sen acayip benim kafadansinnn :80: fikir uyusuklugu varrrr hihihihi :KK28: :KK47:

Oooofffff :123: benim acayip uykummm varrr yaaa :KK59:

aynenn kankammm:KK19::KK19: ben bankaya gdip geliyommm bekleyin beni

eşimle konuştum bide kızımızı soruyo napıyo uyandımı diye bende sabah sen fındık kırcam diye uyandırdın kızımızı diye fırçalıyodum

kutu bulmam lazım ya bugün biraz daha toplayacağız annemle evi iyice soğuk olmadan toplayalım da kaloriferler yanarsa annemlerde kalırız daha olmadı eve geçene kadar canım valla kafamda koca bi telaş oldu ya bu ev iş benim

buz gibi valla:KK31::KK31:
doğru diyo adamcağız onun ne sucu var:KK20::KK20:
canım olmaz mı olur tabi yeni biryere taşınmak kolay mı Allah yardımcınız olsun..

bi gidiyoss dagılıyosunuzz:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

[/QUOTE

Hihihihi :104: bende aksam benimkini fircaladim :87: yazik neye ugradigini sasirdi :90:

buz gibi valla:KK31::KK31:
doğru diyo adamcağız onun ne sucu var:KK20::KK20:
canım olmaz mı olur tabi yeni biryere taşınmak kolay mı Allah yardımcınız olsun..

bi gidiyoss dagılıyosunuzz:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ama o mutfak tezgahında fındık kırcam diye çocuk uyandı ben ona kızmayayımda kime kızayım canım

işin ilginç tarafı pazartesi yada salı ev sahibi geliyormuş bizim denizlidin şimdiki durduğumuz eve kiralık yazısı takacakmış

sonra biz çıkınca doğalgaz döşenecek eve falan filan beynim yoruldu valla yaaa püfffff:KK14:

acıktımmm , sıkıldım bunaldımmm :117::113::KK15::KK14:

bende acktımmm yavaştannn ama canm daha birşey istemii cok garip:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
sen orda ne iş yapıyon zati ben anlayamdımmm:KK53::KK53::KK53:
ama o mutfak tezgahında fındık kırcam diye çocuk uyandı ben ona kızmayayımda kime kızayım canım

işin ilginç tarafı pazartesi yada salı ev sahibi geliyormuş bizim denizlidin şimdiki durduğumuz eve kiralık yazısı takacakmış

sonra biz çıkınca doğalgaz döşenecek eve falan filan beynim yoruldu valla yaaa püfffff:KK14:

eneeeeeeeeee:26::26::26: ama döşensin ki ne olacak ki
Kocanda bilememiştir tatlım yaa:KK31:

X