şu konuya bir yorum yapım dedim sıkıntıdan siz yoktunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...asistani-degilim-cayciyim-3.html#post32031778
Şimdi şöyle bir durum var genelde hemen hemen her iş yerinde sekteter veya sizin gibi girenler bu servisleri yapıyorlar..
Çay kahve servisi yapmak kötü değil ki yorucuda değil. elinizede yapışmaz. bunu genelde herkez yapıyo hemen öyle yüksek yerlere geçilmiyo iş yerinde ve biryerden başlamak gerekiyor. Maddi durumunuz iyi ise pişman olmassınız ama bu devirde iş bulmak artık cok zor keşke birazda sabredip dayansaydınız.. Çaycı olarak başlayıpda nerelere gelen insanlar var. Sizde haklısınız size bir süreliğine diye söylenmiş ama öyle olmamış.. Benim görüşüm keşke işinizi kaybetmeseydiniz gelen gideni aratır ya o söz cok doğru.
Gireceğiniz diğer işler belki daha kötü olacak evet belki çay servisi yapmayacaksinız ama cok kötü olacak bilemessiniz ki.
Bende avukatın yanında çalışıyorum ilk girdiğimde işe ne diye girdim biliyormusunuz avukat katibi olarak klavyede çok hızlıyım bilgisayar bilgim herşeyim var. Adalet okuyorum neyse.. bir girdimm ne katipliği.. ben oraya gelene gidene çay servisi yapmaya girmişim meğer çaycı oldum.. ama dayandım sabrettim. pes etmedim olsun dedim buda iş dedim gocunmadım hiç bir zaman.
Gel zaman git zaman yavaş yavaş işimde yükseldim. Bilgisayar başına oturtuldum ve su an bu iş sayesinde inşallah bu sene adliyeye katip olarak gireceim nerden nereye değil mii.. belki bu bir örnek olur size.
İnşallah da pişman olmassınız. böyle yazdım kız bu cevabı vermiş bana ne demek istemiş kendide cıkmış gitmiş