- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.501
selam şekerler nasılsınız mutlu bir hafta diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bu hafta bakıcam mağazalaraahiç bişeyim yokkk
karnım ağrıyo sabahtan beri bugün kötü bir günnn :122::122::122:
bende beğendim ama kararsızımmsağol canım teşekkür ederim...
olabiler dadlum...
ben 1.olanı beğendim eylülüm...
valla ben hiç model yapmıyorum canım atıyorum iki ucunu arkaya tamamdır bazen de arkadan bağlıyorum , yakışır canım neden yakışmasınn :13:eylülüm sen şalı nasıl bağlıyorsun canım ben şalı bir türlü yakıştıramıyorum kendime yaaa
hadi yaaa nerden anladın ki , ne olacak şimdi pekiii :26::26:kız bzim patron interneti sınırlıya cevirmiş bende bilmiyordum bunu sürekli filim izledim felan kotayı aşmışım eylüll şimdede bu cıktı ya
selam şekerler nasılsınız mutlu bir hafta diliyorum
kız bzim patron interneti sınırlıya cevirmiş bende bilmiyordum bunu sürekli filim izledim felan kotayı aşmışım eylüll şimdede bu cıktı ya
hoşgeldin canım mutlu haftalar sanada ben şahsım adına iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın canım?
bişey demedimi patronun kız sevgi
Allahım benim dertlerim bitmiyo ya bitmiyooo
bende beğendim ama kararsızımm
valla ben hiç model yapmıyorum canım atıyorum iki ucunu arkaya tamamdır bazen de arkadan bağlıyorum , yakışır canım neden yakışmasınn :13:
hadi yaaa nerden anladın ki , ne olacak şimdi pekiii :26::26:
ya bilmiyorum canım ben yüzümü ayarlayamıyorum bir türlü ya bonem çok görünüyo sanki benim bi ayarsızlık var bende kesin
karnımla midem arası bir yer ağrıyooo :120::120::120:
dikkat et dedi laf çarptırdı uyardı.
bende beğendim ama kararsızımm
valla ben hiç model yapmıyorum canım atıyorum iki ucunu arkaya tamamdır bazen de arkadan bağlıyorum , yakışır canım neden yakışmasınn :13:
hadi yaaa nerden anladın ki , ne olacak şimdi pekiii :26::26:
karnımla midem arası bir yer ağrıyooo :120::120::120:
böyle söyleme canım emin ol senden daha dertli insanlar vardır gülüm
dikkat et dedi laf çarptırdı uyardı.
ben valla kalp krizi geçirecem bu kadar stresten senin yine karnın ağrıyormuş iyi yani
uuu bilmiyordum falan deseydınn bilmiyorum çok ağriyiii bayılacaaamm
çok mu kötüsün laa:26:
iyi olmana sevindim canım haftaya nasıl başlarsan yle gidermiş bende miskin miskin oturuyorum evde olmak byle bişey
ya dedi demez olur mu
alıntıyı bozdunn
şalı öne al biraz bonen çok gozukunce , eşarpla uğramşmıyorum artık bende eşarbı yakıstıramıyorum kendimee :26:
kramp gibi bişeyler puffff :2::2:
hayattan soğudum bennn