Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

aynen bu hafta bakıcam mağazalaraahiç bişeyim yokkk :KK25::KK30:

karnım ağrıyo sabahtan beri bugün kötü bir günnn :122::122::122:

kız bzim patron interneti sınırlıya cevirmiş bende bilmiyordum bunu sürekli filim izledim felan kotayı aşmışım eylüll:KK14::KK14::KK14: şimdede bu cıktı ya:KK14:

sağol canım teşekkür ederim...

olabiler dadlum...

ben 1.olanı beğendim eylülüm...

bende beğendim ama kararsızımm :KK31:
eylülüm sen şalı nasıl bağlıyorsun canım ben şalı bir türlü yakıştıramıyorum kendime yaaa
valla ben hiç model yapmıyorum canım atıyorum iki ucunu arkaya tamamdır:KK1: bazen de arkadan bağlıyorum , yakışır canım neden yakışmasınn :13:
kız bzim patron interneti sınırlıya cevirmiş bende bilmiyordum bunu sürekli filim izledim felan kotayı aşmışım eylüll:KK14::KK14::KK14: şimdede bu cıktı ya:KK14:
hadi yaaa nerden anladın ki , ne olacak şimdi pekiii :26::26:

karnımla midem arası bir yer ağrıyooo :120::120::120:

selam şekerler nasılsınız mutlu bir hafta diliyorum

hoşgeldin canım mutlu haftalar sanada ben şahsım adına iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın canım?

:KK30::KK30: bişey demedimi patronun kız sevgi
:KK30:

Allahım benim dertlerim bitmiyo ya bitmiyooo:KK14::KK14:

böyle söyleme canım emin ol senden daha dertli insanlar vardır gülüm

valla ben hiç model yapmıyorum canım atıyorum iki ucunu arkaya tamamdır:KK1: bazen de arkadan bağlıyorum , yakışır canım neden yakışmasınn :13:

ya bilmiyorum canım ben yüzümü ayarlayamıyorum bir türlü ya bonem çok görünüyo sanki benim bi ayarsızlık var bende kesin

dikkat et dedi laf çarptırdı uyardı.
ben valla kalp krizi geçirecem bu kadar stresten senin yine karnın ağrıyormuş iyi yani:KK31:

iyi olmana sevindim canım haftaya nasıl başlarsan yle gidermiş bende miskin miskin oturuyorum evde olmak byle bişey

sağol canım benim emin ol şuan bende evde olmak isterdim hiç çalışasım yok bugün benim yaaa

ya dedi demez olur mu:KK31::KK31:

ne dedi canım kızdımı

alıntıyı bozdunn :KK19:

şalı öne al biraz bonen çok gozukunce , eşarpla uğramşmıyorum artık bende eşarbı yakıstıramıyorum kendimee :26:

evet biraz öyle olmuş çok çok özür dilerim be ya:KK51:

X