Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

sevgi meleği bu arada konunu hatırlıyoruz düzeltebildiniz mi sevgilinle aranızı

Düzelttim ve bir daha da bdv ye konu açmamaya yemin ettim..
Çünkü ordakilerin sevgilisi eşi nişanlısı dört dörtlük hiç hataları yok cok seviyorlar saygılılar hta yok.
Herşeylerini yapıyorlar öyleler..

Düzelttim ve bir daha da bdv ye konu açmamaya yemin ettim..
Çünkü ordakilerin sevgilisi eşi nişanlısı dört dörtlük hiç hataları yok cok seviyorlar saygılılar hta yok.
Herşeylerini yapıyorlar öyleler..

ya ne oluyor biliyor musun benim başıma gelseyle cevap yazmıyor kimse. olması gerekeni yazıyor bu da karşı tarafa sert geliyor. çünkü hiç kimse ve hiç bi ilişki olması gerektiği gibi değil :KK70:

buraya yaz biz yorumlarız:KK70:

Bu hafta sabahkari Kocisim evde :KK19: ögleden sonra anca artikin azzcciiiciiikkk idaree etcenizzz :21:

etmiyozzEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
ben geldimm herkese sevgiler nasıl keyifler :)

hoşgeldin gızancık:KK12::KK12::KK12: iyi bakalım sende nasıl keyifler:KK12::KK12:

Kiz oturmaya mi geldik ayolll :emir_bebek: :KK1:

Geliyo terlikk :105::KK28:

nerden geliyooo:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
uyku bastırdı daha duş alınacakkkEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

ya ne oluyor biliyor musun benim başıma gelseyle cevap yazmıyor kimse. olması gerekeni yazıyor bu da karşı tarafa sert geliyor. çünkü hiç kimse ve hiç bi ilişki olması gerektiği gibi değil :KK70:

buraya yaz biz yorumlarız:KK70:

aynennn birdaha öyle yapacam zaten aman aman kalsın onlar dört dörtlük olsunlar.:KK9::KK9:

bi iyi akşamlar diyorum koca site de bi sevgi cevap veriyo insanlık öldümü be bi yazın bişi yapın bu nedir ya :KK43::KK43:

X