Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Ben çıkıyorumm louism Duş alacam önce sonra da yatar uyurum malum sabah iş var.
SAbah 8 akşam 6 burdayız gel bak havadisler ver bize tamam mı:21::21:
Okul açıldı diye unutmuşluk yapma bizi:KK20::KK20::KK20::KK20:
EyLüLde gitti zaten yine habersiz püs gacıı:KK31::KK31:
Hade görüşürüz sacını bence Yeşile boyat:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
:KK54::KK54:
erken erken çıkıyon
dayağı yiyecen benden :KK47::KK47:

:KK9::KK9::KK9::KK23:
yakalandım :KK17:
ya erkek arkadaşınla sorun olmuş galiba onu merak ettim yorumda yazacaktım ama baktım ondan taraf olacam ondan vazgeçmiştim :63:

adam sana deli gibi aşık :KK31:
aşkolsuun neden vazgeçtinn
ben benden taraf olun diye yazmıyorum ki canım
tarafsız bir gözle bakın bana yardım edin diye yazıyorum :KK16:
bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa bende artık uzatmayayım o zaman

bencede uzatma cocuğuda üzme bak benim odunda öyle ama ben onu cok seviyorummm:KK17::KK17::KK17:
Seni sevmese inan biryerlerinde bile olmazdın seni takmazdı bile.. seni gözünden sakınıyo adam be kızım..
Bunu bir derdim vara yazsaydın seni taşa tutarlardı biliyon mu yok ayrıl yok o kim yok bu adamla nasıl berabersin diye kendilerini birşey sanar gibi..

Louise ilişkinize değer veriyorsan atar yapma bi sakin kal şu an ikna da edemezsin, yüz yüze görüş anlat. Hiç dışarda gördün mü de. Ben senin hoşuna gitmeycek bişi yapmam zaten vs de belki anlar

bencede uzatma cocuğuda üzme bak benim odunda öyle ama ben onu cok seviyorummm:KK17::KK17::KK17:
Seni sevmese inan biryerlerinde bile olmazdın seni takmazdı bile.. seni gözünden sakınıyo adam be kızım..
Bunu bir derdim vara yazsaydın seni taşa tutarlardı biliyon mu yok ayrıl yok o kim yok bu adamla nasıl berabersin diye kendilerini birşey sanar gibi..
hahaha
aynen
diyorum bende bdvye yorum yapanların kocaları sevgilileri nasıl acaba
çooook saygılı
asla ağızlarını bozmayan istanbul beyfendilerii :KK53:
o yüzden sevmiyorum oraya konu açmayı
bizbize yeterikk :KK51:

Louise ilişkinize değer veriyorsan atar yapma bi sakin kal şu an ikna da edemezsin, yüz yüze görüş anlat. Hiç dışarda gördün mü de. Ben senin hoşuna gitmeycek bişi yapmam zaten vs de belki anlar
haklısın şu an birşey demedim
daha dikkat edeceğim bundan sonra dedim
peki teşekkürler dedi
sakinleşince konuşmakta fayda var

hahaha
aynen
diyorum bende bdvye yorum yapanların kocaları sevgilileri nasıl acaba
çooook saygılı
asla ağızlarını bozmayan istanbul beyfendilerii :KK53:
o yüzden sevmiyorum oraya konu açmayı
bizbize yeterikk :KK51:

oraya yorum yapanların kocaları
Evet çok saygılı
hiç kavga yok gürültü yok kocaları yemek yapıyo bulaşık yıkıyo ütü yapıyo bir dediğini iki etmiyo onların kocaları
Her istediklerini giyiyorlar bütün arkadaşlarıyla konuşuyorlar cok serbestler.. isten mi bunu ?
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: bende anlamıyorum onları diyorum ya anomm bunu bdv ye yazsaydın bittidin ben yazdım da neler çektimm:KK31::KK31:

fazla naz aşık usandırır meselesi uzatma :KK31:
kırıldığını söyle tamam sinirliydin gerçekten öyle demek istemediğini biliyorum ama bende sinirli oluyorum o an çok kırılıyorum, konuşmalarımıza dikkat edelim beni üzmek istemediğini biliyorum ama birbirimizi üzmeyelim de normalde nası biri olduğumu biliyorsun beni böyle tanıdın zaten filan yaz işte canımcım :KK1: demek istediğim kırıldığını nazikçe belirt sıcak bi mesaj at hadi loucum halledersin sen bu işi güveniyorum:KK54:

oraya yorum yapanların kocaları
Evet çok saygılı
hiç kavga yok gürültü yok kocaları yemek yapıyo bulaşık yıkıyo ütü yapıyo bir dediğini iki etmiyo onların kocaları
Her istediklerini giyiyorlar bütün arkadaşlarıyla konuşuyorlar cok serbestler.. isten mi bunu ?
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: bende anlamıyorum onları diyorum ya anomm bunu bdv ye yazsaydın bittidin ben yazdım da neler çektimm:KK31::KK31:
yok o kadar modern olmaya gerek yok
eski kafalı olmakta yarar var :KK31:

fazla naz aşık usandırır meselesi uzatma :KK31:
kırıldığını söyle tamam sinirliydin gerçekten öyle demek istemediğini biliyorum ama bende sinirli oluyorum o an çok kırılıyorum, konuşmalarımıza dikkat edelim beni üzmek istemediğini biliyorum ama birbirimizi üzmeyelim de normalde nası biri olduğumu biliyorsun beni böyle tanıdın zaten filan yaz işte canımcım :KK1: demek istediğim kırıldığını nazikçe belirt sıcak bi mesaj at hadi loucum halledersin sen bu işi güveniyorum:KK54:
teşekkür ederim canım
hallederiz evvelallah :KK53:
bak sende uğra buraya çok güzel arkadaşlıklarımız var :KK31:

yok o kadar modern olmaya gerek yok
eski kafalı olmakta yarar var :KK31:
hakikaten bdv ye yorum yapanlar gerçekten böyle mi bence böyleki insanı taşa tutuyorlar dimi:KK31::KK31:
Sana gelecek yorumları söyleyim mi
O kim de sana karışıyo kim o seninle nasıl konuşuyor odun adamda saygı denen birşey yok bununla nasıl berabersin
Bana böyle yapacak anında çeker giderim.. Kim o kim karışıyo sen nasıl kızzın böyle adamla berabersin utanmıyon mu:KK53::KK53::KK53:
DAa sayıyımm mıı:KK53::KK53:

teşekkür ederim canım
hallederiz evvelallah :KK53:
bak sende uğra buraya çok güzel arkadaşlıklarımız var :KK31:
evvelallah kelimesi duyduğumda hep maranki hoca aklıma geliyor :KK9:
hadi bakim gelişmeleri haberdar et gerçi yarına sarmaş dolaş olursunuz ya neyse:KK53:

evet ben konuya bodoslama daldım bu arada merhaba arkadaşlar :KK17:

hakikaten bdv ye yorum yapanlar gerçekten böyle mi bence böyleki insanı taşa tutuyorlar dimi:KK31::KK31:
Sana gelecek yorumları söyleyim mi
O kim de sana karışıyo kim o seninle nasıl konuşuyor odun adamda saygı denen birşey yok bununla nasıl berabersin
Bana böyle yapacak anında çeker giderim.. Kim o kim karışıyo sen nasıl kızzın böyle adamla berabersin utanmıyon mu:KK53::KK53::KK53:
DAa sayıyımm mıı:KK53::KK53:
yüzde binbeşyüz katılıyorum:KK1::KK1:
insanlarda hala oraya konu açıyorlar dertlerini anlatıyorlar :KK53:
bir derdim var diye geyik topiği açalım
oraya insanlar sornlarını yazsın ben yorum yapalım
bdv iki günde batar :KK52:

X