Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Canımm benim ya.. bu cok normal kii neler hissettiğini anlayabiliyorumm ama gececek bu günlern ondan ses seda yokmuu

Kuzenime sordum whatsapa aglamakli smiley lar koymus
Kuzeninin nisani olmus face den gordum benimkinin ailesi de gitmis tabi ; seneye bizimde nisanimiz olucakti

pet şişe buldum
alkol yazıyor üstünde
saf alkoldu sanırım babam fabrikadan getirmişti
yüzeye zarar vermez değil mi?

yok vermez ya cif var mı ciflede sile bilirsin:44::44::44::44:
olumm sorunun bitmiyo nasıl insansın sen laa

Kuzenime sordum whatsapa aglamakli smiley lar koymus
Kuzeninin nisani olmus face den gordum benimkinin ailesi de gitmis tabi ; seneye bizimde nisanimiz olucakti

ne diyimm bilmiyorum kii.. biraz bekle bakalım.. bekle o ne yapacak o dayanıyorsa sende dayanmalısınnn

ne diyimm bilmiyorum kii.. biraz bekle bakalım.. bekle o ne yapacak o dayanıyorsa sende dayanmalısınnn
annem beni kesecek
cifte var
önce cif deniyim olmadı alkol olmadı aspirin

Tabiki ben kilimi kipirdatmam zaten artik , hattini da degistirmemis

Dur bakalım nelr yapacak dayanabilecek mii bekleyecez bekleyecez bekleyecez
Sende daha fazla düşünüp canını sıkma kafana patlacam şimdi birtane görecen o zamann

Pisman olacsgini zaten biliyorum adimdan da cok eminim , pisman olmasi hic bi sorunu coxmedi simdiye kadar yine sozler verip aynisi olucaksa olurum daha iyi
Bizim sarkimizi dinliyirum

alkol aspir cif çamaşır suyu
herşey denedim
yok
nasıl bi zeminse içine çekmiş resmen boyayı yaa

çikolata kahveee

benimkide çikolata kahvee

Pisman olacsgini zaten biliyorum adimdan da cok eminim , pisman olmasi hic bi sorunu coxmedi simdiye kadar yine sozler verip aynisi olucaksa olurum daha iyi
Bizim sarkimizi dinliyirum

bu sefer çözecek eğer bizim dediklerimizi uygularsan dün ne ddik şarkı dinlemek yok demedik mi eylülll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…