Burada ki konular hamileliğimi olumsuz etkiledi

Buradaki konular hamileliğimi olumsuz etkiledi cümlesi yerine buradaki konuları okuduğum için hamileliğimde evhamlandım, hamileliğimde endişeler yaşadım cümlesi daha doğru olurdu. Suçlayıcı ve gereksiz bir başlık olmuş. E o zaman okumayın derler yani.

Hikayeleri okuyorsunuz da etkileniyorsunuz ya hani ben kimseyi suçlamıyorum yazımda da paylaştım zaten etkilendiğimi fark ettim okumamam lazım felan diye. Siz niye durduk yere yükseldiniz anlamadım. Derdim biraz da olumlu hikayeler duymak. Allah inşalalh sizi bu hale düşürmez empati yapmak zorunda kalmazsınız ne diyim.

Amin inşallah herkes hayırlı bir hamilelik süreci geçirir. Bebeğiniz hayırlı olsun

27 haftalık hamileyim artık kendi grubumdan başka konulara girip okumama kararı aldım çünkü ister istemez insanı etkiliyor. Bazen bir şeyleri bilmemek daha iyi galiba

Merhaba konudan bağımsız ilk gebeliğiniz kendiliğinde mi olmuştu?

Merhabalar öncelikle cok sevindim hamile olmanıza Allah sağ saglim kucağınıza almayi nasil etsin.Fakat tek tüple hamile kalma şansı yüzde 50 dır aşılama şansı da yüzde 20 lerce hatta 30 lardadir dis gebelik geçirip hamile kalan doğal yolla ve tüpünü kaybetmiş bir sürü insan var yarı yarıya düşer oran yüzde 5 denmesi beni şaşırttı. Birde tek tupunuzfe sıvı birikmesi mi vardı aldılar onu da.merak ettim

Çok teşekkür ediyorum
evet malesef. Tek tüp tıkalı ve sıvı birikiyordu. Sürekli enfeksiyon oluyordu. Doktor rahimde yara ve kansere çevirebilir dedi. (Annemde rahim ağzı kanseri vardı) genetik mirastan dolayı.

%5 demesinin sebebi rahim içi çok fazla yapışıktı. Embriyo tutunamıyordu malesef.

Şimdi anladım çok sagolun benim de tek tupum tikali ve hsg de asla açılmadı ameliyatla da açılması yok denecek kadar az dedi doktorum.bir kimyasal gebeligim var yaşım 31 oyuzden aşılama sonrasi 1 kere yaptırıp tüp bebeğe gecicem benim tupum de sıvı birikmesi yokmus alırlar mı bilmiyorum peki yapisiklik rahim filminde mi raporda yazıyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…