- Emoji Skoru
- 8.517
- Puanlar
- 113
inşallahhSenin geçende açtığın umut dolu konunu okudum. İnşallah çok güzel bir gebelik geçirirsin.
![Smiling face with tear :smiling_face_with_tear: 🥲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f972.png)
![Smiling face with tear :smiling_face_with_tear: 🥲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f972.png)
![White heart :white_heart: 🤍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f90d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahhSenin geçende açtığın umut dolu konunu okudum. İnşallah çok güzel bir gebelik geçirirsin.
Teşekkür ederim inşallahSorunsuz gebelık gecirenler bu sitenin varlığından bile haberdar değildir emınım, şahsen ben burası ıle o sekılde tanıstım.. Kendı durumumuzda olan bırının fikirlerini tavsiyelerini almak da rahatlatıyor ınsanı..
Saglıklı dogumlar diliyorum size![]()
ben öyle yapıyorum ama bazen çok üzülenleri de görünce destek olmak istiyorum. insan bu zamanlarda iyi şeyler duymaya çok ihtiyac duyuyor. ama yine de daha rahatım. 11 gündür biliyorum gebe olduğumu. ilk zamanlar sürekli tuvalete gitmeye korkuyordum kan görücem diye. artık en azından o psikolojiden kurtuldumHaha evet öyle oluyor gerçekten. Gitmeye kalksak hergün gideriz de öyle de olmazgaliba en iyisi kötü hikaye detoksuna girmek ikimize de yasak olsun artık
![]()
Ay o bende de olduuuu inanmıyorumben öyle yapıyorum ama bazen çok üzülenleri de görünce destek olmak istiyorum. insan bu zamanlarda iyi şeyler duymaya çok ihtiyac duyuyor. ama yine de daha rahatım. 11 gündür biliyorum gebe olduğumu. ilk zamanlar sürekli tuvalete gitmeye korkuyordum kan görücem diye. artık en azından o psikolojiden kurtuldum![]()
bence olumlu seylere odaklanalım artık. sükür su ana kadar kötü bir sey olmadı. gayet iyi hissediyorum ben kendimi. sağlıklı beslenip güzel uyuyorum. gerisini çok düsünmemek lazımAy o bende de olduuuu inanmıyorum![]()
inşallahhhepimiz insallah güzel gebelikler yaşarız. sağlıkla, huzurla büyütürüz bebeklerimizi
![]()
Aminn inşallahCanım benimkiler ikiz. Herkes riskli gebelik dedi durdu, hiç aldırmadım. Doktor kontrollerime dikkat ettim, dediklerini yaptım. Birkaç kere kanama bende de oldu, progestan iğne yaptık devam ettik. Ertesi gün işe gittim. 8 aylık hamileyken iki kere düştüm. 7 aylık hamileyken şehir değiştirdim, ev taşıdım. Son haftaya kadar hep dışarılardaydim, karnım kocamandı ve beni görenler Allah kurtarsın diyordu. Allah "a sığındım bu iş benlik değil Allah'ım sen koru bizi diye dua ettim, çok şükür Allah'a 37+5 de sağlıklı bir şekilde sezeryanla doğum yaptım. Yani ne kendini ne bebeğini üzme boşuna. Bu günler geçip gidecek tadını çıkar , bebeginle konuş, sev, güzel müzikler dinleyin beraber. Bu evhamlar biraz hormonların etkisiyle ama kontrolü ele al. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
![]()
Bak yazmayı unutmuşum hamile olduğumu öğrendiğimde çok ağır grip geçiriyordum. Birkaç hafta sonra da tiroid atağı geçirdim yüksek doz ilaç kullandım hamileliğin sonuna kadar. Yine de kuyruğu dik tuttum. Allah yardım etti çok şükür, hepsi geçti gitti. Şimdi 7 aylık iki minnakım var. Öpüyorum çokAminn inşallahYazınızı okurken gözlerimin dolması da sanırım hormonların etkisi
rabbim sağlıklı ömür nasip etsin miniklere. Biraz su serpildi gönlüme teşekkür ederim
![]()
Aaa neden okuyorsun oyle hikayeleri… basliktan anlasiliyor zaten hayatta girip okumam. Eger sizi kotu etkiliyorsa girmeyin lutfen siteye hicbir sey sizden bebeginizden onemli degilAh güzel kızlarım yaşadığınız düşükler, kalp durmaları kimyasal gebelikler o kadar çok hikaye okudum ve içselleştirdim ki. Hepinizin acısını ayrı ayrı içimde yaşadım ama şu an bakıyorum öyle bir korku paniğe kapılmışım sanki bebeğimi doğuramayacağım bende kaybedeceğim diye düşünmeye başladım düşünmeyi bırakın resmen inandım. Sonra ise hiç istemediğim bir şey oldu geçen hafta birkaç damla kan geldi aklım çıktı. Kötüyü çağırmak derler ya sanki başıma geliyordu. O yüzden iyi hikayeler duymaya da ihtiyacım var. Hiç mi yok sorunsuz hamilelik geçirip doğuran. Lütfen böyle anılarınızı da yazın annelerim. Güzel serüvenlerde okuyalım sadece olumsuz hikayeler okuyunca sanki hamilelik böyleymiş gibi hissediyorum. Sorun bende evet ama bu durum beni olumsuz etkilemiş fark etmem geç oldu.
Evet kesinlikle sizinle aynı düşüncedeyim. En ufak bir sorun yaşasam bebeğimi kaybedicem diye ağlamaya başlıyorum.Ah güzel kızlarım yaşadığınız düşükler, kalp durmaları kimyasal gebelikler o kadar çok hikaye okudum ve içselleştirdim ki. Hepinizin acısını ayrı ayrı içimde yaşadım ama şu an bakıyorum öyle bir korku paniğe kapılmışım sanki bebeğimi doğuramayacağım bende kaybedeceğim diye düşünmeye başladım düşünmeyi bırakın resmen inandım. Sonra ise hiç istemediğim bir şey oldu geçen hafta birkaç damla kan geldi aklım çıktı. Kötüyü çağırmak derler ya sanki başıma geliyordu. O yüzden iyi hikayeler duymaya da ihtiyacım var. Hiç mi yok sorunsuz hamilelik geçirip doğuran. Lütfen böyle anılarınızı da yazın annelerim. Güzel serüvenlerde okuyalım sadece olumsuz hikayeler okuyunca sanki hamilelik böyleymiş gibi hissediyorum. Sorun bende evet ama bu durum beni olumsuz etkilemiş fark etmem geç oldu.
Yaa maşallah o fıstığaEvet kesinlikle sizinle aynı düşüncedeyim. En ufak bir sorun yaşasam bebeğimi kaybedicem diye ağlamaya başlıyorum.
O zaman bende size pozitif bir hikaye anlatayım
9 yıl önce çok büyük ve hayati risk taşıyan bir ameliyat oldum. O ameliyatın bende bıraktığı tek şey rahim içi yapışıklık oldu. Hsg çekildi ve sol tüpümün tıkalı olduğu sonucu çıktı. Ameliyatla sol tüpüm alındı. Tüp bebek önerisi sunuldu. Araştırma hastanesi olduğu için önce 3 aşılama sonra tüp bebek denildi. Doğal yolla ve aşılama ile hamile kalma şansımın %5 olduğu söylendi. Aşılamaya başlayacağımız zaman 4 ay boyunca önce sağ sonra sol tarafta kistler çıktı. Evliliğimin 2. Senesiydi ve tüp bebek için 1 yıl daha beklemem gerekiyordu. Doğum kontrol hapları dahi etki etmeden kistler büyüdü. Ben umudumu tamamen kaybetmiştim. Mart ayında kontrole gittiğimde kistlerim kaybolmuştu ve 12 marta aşılama günü verildi. Hiç umudum olmamasına rağmen ilk aşılamaya gittim. Allahım dualarımızı kabul etti ve ilk aşılamada pozitif sonucu gördük. Şuan 14 haftalık ultrasonda kıpır kıpır oynayan bir bebeğimiz var Allahımın izniyle 2 hafta sonra cinsiyetini öğrenicez![]()
Ay çok teşekkür ederim inşallahHamileyken bende senin gibi düşünüp burda olumsuzları gördükçe çok korkardım ama çok güzel bir hamilelik geçirdim
İçini ferah tut dediğin gibi kötüyü çağırmaa
Herşey güzel olacak![]()
Evet o kanama çok korkuttu. Dediğiniz gibi sağlıksızsa yaşamaz zaten ama annelik sağlıklı olsun yaşasın istiyor insan inşallah öyle olurSanırım hamileyken hormonlardan kaynaklı ve annelik iç güdüsüyle çogumuzda bu evhamlar oluyor.Ama içinizi rahat tutun,olumsuz yorumlar okumayın.Derdi olan yazıyor genelde,olmayan değil.Kanamayı ben de yaşadım ama sıkıntı çıkmadı çok şükür.Dr kontrolünde olduğunuz sürece kanama da olsa korkmayın, bişey olmaz.Zaten sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyor.Bebeginizi sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle..![]()
Ya evet anlaşılıyor ama hep olumsuz hikayeler sarmalıAaa neden okuyorsun oyle hikayeleri… basliktan anlasiliyor zaten hayatta girip okumam. Eger sizi kotu etkiliyorsa girmeyin lutfen siteye hicbir sey sizden bebeginizden onemli degilicinizi ferahlatacak sizi mutlu edecek seylere yonelin gececektir
“insanlar burada sıkıntılarını anlatıp biraz olsun destek arıyor” cümlenizi yaptım bende tam olarak. Yorumlar beni olumsuz etkiledi kanamam oldu düşük geçireceğim endişesi duydum bu da benim sıkıntım. Anneler ne kadar güzel olumlu hamileliklerini yazıp destek oldu.Bu başlık olmuş mu sizce ? Kimse olumsuz bir şey yaşamak istemezdi ama yaşıyorlar takdir edersiniz ki insanlık hali. İnsanlar burada sıkıntılarını anlatıp biraz olsun destek arıyor. Girip okumak sizin tasarrufunuzda olan bir şey. Olumsuz bir şey yaşamış ne burada paylaşmış olsam bu başlığa bu paylaşıma aşırı sinirlenirdim.
Bir süre uzak dur bu konulardan. Bebekler stresi hissediyor. Benim hamileligim sorunsuz geçti.icin rahat olsun Ama iş yerim stresliydi .Ah güzel kızlarım yaşadığınız düşükler, kalp durmaları kimyasal gebelikler o kadar çok hikaye okudum ve içselleştirdim ki. Hepinizin acısını ayrı ayrı içimde yaşadım ama şu an bakıyorum öyle bir korku paniğe kapılmışım sanki bebeğimi doğuramayacağım bende kaybedeceğim diye düşünmeye başladım düşünmeyi bırakın resmen inandım. Sonra ise hiç istemediğim bir şey oldu geçen hafta birkaç damla kan geldi aklım çıktı. Kötüyü çağırmak derler ya sanki başıma geliyordu. O yüzden iyi hikayeler duymaya da ihtiyacım var. Hiç mi yok sorunsuz hamilelik geçirip doğuran. Lütfen böyle anılarınızı da yazın annelerim. Güzel serüvenlerde okuyalım sadece olumsuz hikayeler okuyunca sanki hamilelik böyleymiş gibi hissediyorum. Sorun bende evet ama bu durum beni olumsuz etkilemiş fark etmem geç oldu.