- 15 Temmuz 2019
- 537
- 1.711
- 63
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
ya uzun süre oldu doktora gideli bu hafta tekrar gidicez bakalımKulak zarında hasar varmı babanızın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya uzun süre oldu doktora gideli bu hafta tekrar gidicez bakalımKulak zarında hasar varmı babanızın?
araştırıyorum umarım faydalı bir şeyler bulurumAlternatif tıpa bir şans verin derim
Hangi şehirdesiniz?ya uzun süre oldu doktora gideli bu hafta tekrar gidicez bakalım
gebzeHangi şehirdesiniz?
bir süre kullandı ama sonra bıraktı istikrar yok babamdaKulaklığa alışır başka çare yok gibi bende gürültülü ortamlarda otuyormus sanırım belirli zamanlarda ayar yapılması gerekiyor şuanda hala çalışıyorsa sesten çınlama yapiyordur belki bazı insanlar takmaktan utanıyor oda olabilir Dr gidene kadar en azından gürültülü ortamda koruyucu kulak tipasi var sanırım ondan kullansin geçmiş olsun
Cihaza sabrwdip biraz taksa alışır baş ağrısı gider aslında. Gözlük gibidir buArkadaşlar benim babam elli yaşında yıllardır çok gürültülü ortamda çalışıyor işitme kaybı var doktora gittik tek çare cihaz takılıcak dedi cihaz aldık babam başımı ağrıtıyor deyip takmadı ısrarlarıma rağmen işitme kaybı gittikçe artıyor sanki hiç denediğiniz bir yol var mı ya da çevrenizden duyduğunuz kulak için çay falan babama yardımcı olmak istiyorum çok da yoruluyor çalışmaktan
Haseki hastahanesi de Abdullah bey vardı duruyor mu bilemiyorum. Duruyor ise babanızı götürün derim. Turgut Yüce var size daha yakın benim kulağımı o ameliyat etti onun sayesinde duyuyorum
yaa teşekkür ederimm bize doktor araştırıyordukkHaseki hastahanesi de Abdullah bey vardı duruyor mu bilemiyorum. Duruyor ise babanızı götürün derim. Turgut Yüce var size daha yakın benim kulağımı o ameliyat etti onun sayesinde duyuyorum
Bence harekete geçinyaa teşekkür ederimm bize doktor araştırıyordukk
kaç yaşında ameliyat oldunuzBence harekete geçin
işte yaş durumuda var bakalım artık hayırlısıBen 21 yaşında ameliyat oldum.
Zamanla alışacaktır babaniz. Sağlığını ihmal etmesin diyeceğim de baba yüreği işte. O cihazi kullanmali. Zaten kullanmadigi anlarda kayiplar yaşıyor. Israr edin siz hem dr a görünsün hem de cihazini yenilesin.Arkadaşlar benim babam elli yaşında yıllardır çok gürültülü ortamda çalışıyor işitme kaybı var doktora gittik tek çare cihaz takılıcak dedi cihaz aldık babam başımı ağrıtıyor deyip takmadı ısrarlarıma rağmen işitme kaybı gittikçe artıyor sanki hiç denediğiniz bir yol var mı ya da çevrenizden duyduğunuz kulak için çay falan babama yardımcı olmak istiyorum çok da yoruluyor çalışmaktan
Ben 21 yaşında ameliyat oldum.
Allahınız varsa koymazsınızkulağına mı koyucaz
Evet canım haseki de oldumKulak zari ameliyati mi oldunuz?