Bunu yapmasının amacı nedir?

morcicek6040

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
11
0
21
Beni reddeden kişi eskiden seninle olmayi düşündüm sonra istemezsin diye düşündüm vazgeçtim ister miydin diye sordu bir de seni seveni sevmek gerekiyormuş dedi bunu yapmasının amacı nedir sizce

Beni reddeden kişi eskiden seninle olmayi düşündüm sonra istemezsin diye düşündüm vazgeçtim ister miydin diye sordu bir de seni seveni sevmek gerekiyormuş dedi bunu yapmasının amacı nedir sizce
"Seni sevmiyorum ama sen beni seviyorsun köşede dur baktım kimse bana bakmaz bari seninle olurum "demek istemiş.

Seni seveni sevmek gerekir deyip de başlanan hiçbir ilişkinin iyi bittiğini görmedim.
İnsan hep en sevdiğini ister, bunu unutmayın. O kişi canını da yaksa, mahvetse de fark etmez.
Ama seni seven ama senin sevmediğin biri ağzıyla kuş tutsa yaranamaz, her yaptığı batar.
O yüzden benim sevgim ikimize de yeter deyip de yola çıkmayın bence.

Kamyon arkası yazıları gibi konuşmuş ne zaman sizinle olmak istemiş? Ne zaman vazgeçmiş? Kimden ret yemiş? Yani yerinizde olsam kimsenin ret edilip geldiği yerde durmam.Acil servis değiliz ki biz.Bide insan iyi olur olmaz kendini iyi edeni terkeder.Genelde malesef çünkü ego yaralı o kötü hale şahit siz.İyi olur olmaz önce şahit olan hayatından çıkarılır çünkü o kötü günlerini hatırlamak istemez.Sevgi zaten minnetin fedakarlığın ve acıma duygusunun yanında olmayı sevmez.Direkt boşverin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…