- Konu Sahibi Denizyildizi_444
Merhaba kızlar bende PCOS var da doktor bana Matofin verdi. Bunukullanıp hamile kalan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o nasıl bir ilaç cnmMerhaba kızlar bende PCOS var da doktor bana Matofin verdi. Bunukullanıp hamile kalan varmı
Şeker hastlarına veriliyormuş hemkilo vermeye yardımcıymış hemde yumurtayıkaliteli hale getiriyormuş, bakalım ne olacak.o nasıl bir ilaç cnm
ilacin adi diaformin mi çünkü aynisini bende kullaniyorum 4.gun oldu baslayali totalde 4 kilo verdim 20 günde 1 2 ay a kalirsin dedi doktorum bende lh yuksekligi var ondan verdi doktorumŞeker hastlarına veriliyormuş hemkilo vermeye yardımcıymış hemde yumurtayıkaliteli hale getiriyormuş, bakalım ne olacak.
Yok Matofin benim LH normal. Bana kilo açısından pek fayda olduğunu sanmıyorum ama daha 1ay olmadı benimde 20 gün olmuş. Yemeye veya spora dikkat ettin miilacin adi diaformin mi çünkü aynisini bende kullaniyorum 4.gun oldu baslayali totalde 4 kilo verdim 20 günde 1 2 ay a kalirsin dedi doktorum bende lh yuksekligi var ondan verdi doktorum
ayni ilaç ama ısimleri farklı benimkide şeker hapi tabiki günde 50 dk leslie 20 mekik 15 squat yapiyorim yediklerime dikkat ediyorum bikere hamur isi ekmek kizartma tatli asitli icecekler yemiyorum elimden geldigince arastrdim 2. ayında hamile kalan cok inşallah bizde kaliriz kilo kaç seninYok Matofin benim LH normal. Bana kilo açısından pek fayda olduğunu sanmıyorum ama daha 1ay olmadı benimde 20 gün olmuş. Yemeye veya spora dikkat ettin mi
75.5ayni ilaç ama ısimleri farklı benimkide şeker hapi tabiki günde 50 dk leslie 20 mekik 15 squat yapiyorim yediklerime dikkat ediyorum bikere hamur isi ekmek kizartma tatli asitli icecekler yemiyorum elimden geldigince arastrdim 2. ayında hamile kalan cok inşallah bizde kaliriz kilo kaç senin
sen pcos olduğğu için kilo zor veriliyorbende
ben 112 den 105 ya düşmüştüm sonra bu turlu veremedim ilactan once 2 kilo vermistm ilaçla beraber 2 kilo daha etti 4 kilo bakalim ama spor en onemli etken sen yapiyormusun tavsiye ederim amasen pcos olduğğu için kilo zor veriliyorbende
Ben 77 falandım 75.5 tıka basa doyarsam 75.1 yemek yemeden önce öyle çıkıyorum ama 70e düşsem çok iyi olacak. Bakalım daha 30 günlük ilaç var elimde.ben 112 den 105 ya düşmüştüm sonra bu turlu veremedim ilactan once 2 kilo vermistm ilaçla beraber 2 kilo daha etti 4 kilo bakalim ama spor en onemli etken sen yapiyormusun tavsiye ederim ama
Ben varim cnm matofini hic birakmadan 5ay kullandim kilo verdim istahimi kesti amh 13 du benim pko teshisi kondu ve hapa basladim 5ay sonra 6ya kadar dusmus klomene gecelim dedi 3 ayda klomen kullandim yumurta olusuyodu ama gebelik olusmadi ve inofolic toz şaşe kullandim enson hamile kaldim pkoda önemli olan amh hormonun dusmesi matofinle dusuyo kesinlikle kullan sonra dusunce klomen yada inofolic verirler zaten ins olur cnmMerhaba kızlar bende PCOS var da doktor bana Matofin verdi. Bunukullanıp hamile kalan varmı
BNa amh testi yapmadi hormonlarim normal etkilemiyor kilo acisindan pek faydasinj grmddmBen varim cnm matofini hic birakmadan 5ay kullandim kilo verdim istahimi kesti amh 13 du benim pko teshisi kondu ve hapa basladim 5ay sonra 6ya kadar dusmus klomene gecelim dedi 3 ayda klomen kullandim yumurta olusuyodu ama gebelik olusmadi ve inofolic toz şaşe kullandim enson hamile kaldim pkoda önemli olan amh hormonun dusmesi matofinle dusuyo kesinlikle kullan sonra dusunce klomen yada inofolic verirler zaten ins olur cnm
ayni ilaç ama ısimleri farklı benimkide şeker hapi tabiki günde 50 dk leslie 20 mekik 15 squat yapiyorim yediklerime dikkat ediyorum bikere hamur isi ekmek kizartma tatli asitli icecekler yemiyorum elimden geldigince arastrdim 2. ayında hamile kalan cok inşallah bizde kaliriz kilo kaç senin