Şaşırdık mı cıkksssadalet mi adalet neydi
kocama asılıyorlar diyecek, Kocası bulunmaz Hint kumaşı ya
Maalesef kito_, bu adamın serbest kalmasına sinir oldum, benim sinir olmam doğaldır belki kadınım ve anneyim, kızı kendi kızım gibi düşünüp sinirlendim ama sabah eşimde çok afedersiniz resmen küfrediyordu, nette okumuş sinirlenmiş, potansiyel Sapık bu, başka kızlara da sapıklık yapar, Nasılsa serbest bıraktılar deyip işi tecavüze vardırır, orda burda yaptığı gurur duyulacak birşeydir gibi anlatır, bunların erkeklikten anladığı bu ama sorsan karısı için Dünya'nın en kıymetli kocasıdır dedi.Din hocalarımız kızların okumasına,oturmasına,kalkamasına saatlerce konuşurlar.
Şu tipler için iki cümle etmezler.Tutuksuz salınmasına hiç ses etmezler .
aynen katılıyorum .Zaten kadın kadına destek olsaydı.Erkekler bu kadar şeyi kendilerinde hak görmezdi.Bakınız BDV.
Maalesef kito_, bu adamın serbest kalmasına sinir oldum, benim sinir olmam doğaldır belki kadınım ve anneyim, kızı kendi kızım gibi düşünüp sinirlendim ama sabah eşimde çok afedersiniz resmen küfrediyordu, nette okumuş sinirlenmiş, potansiyel Sapık bu, başka kızlara da sapıklık yapar, Nasılsa serbest bıraktılar deyip işi tecavüze vardırır, orda burda yaptığı gurur duyulacak birşeydir gibi anlatır, bunların erkeklikten anladığı bu ama sorsan karısı için Dünya'nın en kıymetli kocasıdır dedi.
Kıza çok üzüldükyavrum çok korkmuştur.