Bunu İki Çocuk Babası Yaptı

Ne oldu ki, hiç birşey. Yine kadin cekti cekecegini. Psikolojisi harap. Tacizci nerde, disarida. Hayyy ben boyle adaletin.....

birde şunu söylemeden geçemeyeceğim.Ne kadar kapanırsan kapan erkekleri eğitmezsen olacağı bu.
Bunun giyimle uzaktan yakından alakası yok, erkekler doğdukları andan itibaren Kadınlardan farklı yetiştiriliyorlar, onlara ayıp yok ve ne yazık ki yaptıkları fenalıkları örtbas eden, yapılanın suçunu başkasına yükleyen yine kadınlar.
Bundan vazgeçmeliyiz artık, bir misal kadın nefsine hakim olmalı ama erkek olamaz diyorlar, ihtiyacı var diyorlar.
Hayır efendim, nefs tüm yaratılmışlar içindir, nefsin cinsiyeti yoktur, edepsizliğe kılıf hazırlamasın kimse.

Hangi hakim bu şereften yoksun yaratığı serbest bırakır? Ulaşılamaz mı o hakimin ismine? Ciddi soruyorum.. Hangi vicdan bunu kabul eder anlamıyorum

Bunun giyimle uzaktan yakından alakası yok, erkekler doğdukları andan itibaren Kadınlardan farklı yetiştiriliyorlar, onlara ayıp yok ve ne yazık ki yaptıkları fenalıkları örtbas eden, yapılanın suçunu başkasına yükleyen yine kadınlar.
Bundan vazgeçmeliyiz artık, bir misal kadın nefsine hakim olmalı ama erkek olamaz diyorlar, ihtiyacı var diyorlar.
Hayır efendim, nefs tüm yaratılmışlar içindir, nefsin cinsiyeti yoktur, edepsizliğe kılıf hazırlamasın kimse.
annem 50li yaşlarında, manto ve eşarplı, üstelik şişman. tacize uğradı.

Hangi hakim bu şereften yoksun yaratığı serbest bırakır? Ulaşılamaz mı o hakimin ismine? Ciddi soruyorum.. Hangi vicdan bunu kabul eder anlamıyorum
aslında çok da hakimlik bi durum değil, belki gücünü kullanıp ceza verebilirdi hukukçu değilim okadar bilemicemde, kanunlarda ciddi boşluk var her alanda.

nefsin cinsiyeti yoktur,

işte benim savunduğumda bu.
Yine aynı yere geldik kadın en önemli çözüm kaynağı.
Bak sayfalar arasında rastlarsın 7 yaşın ayrılmasını olumlu buluyorlar.Kızları kapat erkekler istediğini yapsın.Sorsan namus.Erkekte namus kavramıda kadının namusunu kullanmak üzere.Şahıslarına ait namus anlayışları bile yok.

annem 50li yaşlarında, manto ve eşarplı, üstelik şişman. tacize uğradı.
İşte vurguladığımız nokta da bu Sare, kadın olmamız taciz mağduru olmamıza yetiyor, yaşımızın, giyimimizin bir önemi yok onlar için, Kadınsan taciz ve tecavüze müstehaksın, hayır diyorsan bu cilve yaptığın anlamına geliyor erkekler için, hayır dedi, aslında istiyor, dur ben üstüne gideyim deyip saldırıyorlar.
Erkeklerin eğitilmesi gerekiyor ama önce kadınlar eğitilmeli, çünkü onları yetiştirenler biziz, nerde hata yapıyoruz önce onu sorgulamamız gerekiyor.

İşte vurguladığımız nokta da bu Sare, kadın olmamız taciz mağduru olmamıza yetiyor, yaşımızın, giyimimizin bir önemi yok onlar için, Kadınsan taciz ve tecavüze müstehaksın, hayır diyorsan bu cilve yaptığın anlamına geliyor erkekler için, hayır dedi, aslında istiyor, dur ben üstüne gideyim deyip saldırıyorlar.
Erkeklerin eğitilmesi gerekiyor ama önce kadınlar eğitilmeli, çünkü onları yetiştirenler biziz, nerde hata yapıyoruz önce onu sorgulamamız gerekiyor.
evet malesef bizler erkek çocukları rahat yetiştiriyoruz, herşeyi meşru sanıyorlar. sonra yine yana yakıla eleştiriyoruz. aslında suç bizde.

Ama belli bir taciz var görüntü var rahatsızlık var. Bende hukukçu değilim ama ben bile böyle nefret dolduysam bu adam hangi boşluktan yararlanıp çıkabiliyor ki. Kız inkar etmemiş herşey ortada. Anlamak güç.

Dünya üzerinde tecavüze uğrayan damacana, cansız manken, bahçe çiti, kaz, 6 aylık Bebek aklıma geldi de tecavüzü ve tacizi kadın bedenine indirgeyene ne desem bilemedim...
Tek kelime ile:
Sustum...

X