- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun giyimle uzaktan yakından alakası yok, erkekler doğdukları andan itibaren Kadınlardan farklı yetiştiriliyorlar, onlara ayıp yok ve ne yazık ki yaptıkları fenalıkları örtbas eden, yapılanın suçunu başkasına yükleyen yine kadınlar.birde şunu söylemeden geçemeyeceğim.Ne kadar kapanırsan kapan erkekleri eğitmezsen olacağı bu.
annem 50li yaşlarında, manto ve eşarplı, üstelik şişman. tacize uğradı.Bunun giyimle uzaktan yakından alakası yok, erkekler doğdukları andan itibaren Kadınlardan farklı yetiştiriliyorlar, onlara ayıp yok ve ne yazık ki yaptıkları fenalıkları örtbas eden, yapılanın suçunu başkasına yükleyen yine kadınlar.
Bundan vazgeçmeliyiz artık, bir misal kadın nefsine hakim olmalı ama erkek olamaz diyorlar, ihtiyacı var diyorlar.
Hayır efendim, nefs tüm yaratılmışlar içindir, nefsin cinsiyeti yoktur, edepsizliğe kılıf hazırlamasın kimse.
aslında çok da hakimlik bi durum değil, belki gücünü kullanıp ceza verebilirdi hukukçu değilim okadar bilemicemde, kanunlarda ciddi boşluk var her alanda.Hangi hakim bu şereften yoksun yaratığı serbest bırakır? Ulaşılamaz mı o hakimin ismine? Ciddi soruyorum.. Hangi vicdan bunu kabul eder anlamıyorum
nefsin cinsiyeti yoktur,
İşte vurguladığımız nokta da bu Sare, kadın olmamız taciz mağduru olmamıza yetiyor, yaşımızın, giyimimizin bir önemi yok onlar için, Kadınsan taciz ve tecavüze müstehaksın, hayır diyorsan bu cilve yaptığın anlamına geliyor erkekler için, hayır dedi, aslında istiyor, dur ben üstüne gideyim deyip saldırıyorlar.annem 50li yaşlarında, manto ve eşarplı, üstelik şişman. tacize uğradı.
evet malesef bizler erkek çocukları rahat yetiştiriyoruz, herşeyi meşru sanıyorlar. sonra yine yana yakıla eleştiriyoruz. aslında suç bizde.İşte vurguladığımız nokta da bu Sare, kadın olmamız taciz mağduru olmamıza yetiyor, yaşımızın, giyimimizin bir önemi yok onlar için, Kadınsan taciz ve tecavüze müstehaksın, hayır diyorsan bu cilve yaptığın anlamına geliyor erkekler için, hayır dedi, aslında istiyor, dur ben üstüne gideyim deyip saldırıyorlar.
Erkeklerin eğitilmesi gerekiyor ama önce kadınlar eğitilmeli, çünkü onları yetiştirenler biziz, nerde hata yapıyoruz önce onu sorgulamamız gerekiyor.