• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan bunu görmeden nişan yastığı almayın..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
benim için nişan söz düğünle ilgili hiiiç bir güzel anım yok çünkü bedavaya gittim. bi nişan yüzüğüne 3 sene bekledim sonrada çarşısız elbisesiz adetsiz göreneksiz bi düğün hepsi o kadar. bir çorap bile görmeden. öyle çok uhtem kalmışki içimde şimdi burdaki konuşarı okuyunca iyice çıktı ortaya.

canım Allah güzel geçim versin gerisi yalan....geçici...

gerçekten çok güzel ve değişik

bende görünce çok beğenmiştim ve çok değişik bulmuştum ben nişanlanırken yoktu böyle şeyler, bende heves ettim diye kızkardeşimin nişanında ben taşıdım:)

ben balıkesirde bunun daha büyüğünü gördüm nişanda bohça yerine kullanılıyormuş adına da nişan gondalı dedi 300 milyon da fiyatıymış...:)

ya canm biraz geç görmüşüm ben konuyu ama,ben bu güzel şeyi yeni gördüğm için,burdada karşıma çıknca alan birisi çok sevindm!çok hoşuma gitti bayıldım hatta,ama biraz pahalı geldi gibi...ayrıca ben bunu nişan bohçası diye duydum:sm_confused: içi açılıyo mu acaba?yani içi nasıl dolduruluyor?sonradan aksesuar olarak kullanılr ama,nasıl kullanılr acaba:sm_confused:

Değişikmiş canım güzelmiş,Allah mesut etsin inşallah kardeşini, ama ben pek nişan yastıklarına benzetemedim daha farklı bişey bu.

Back