Bunları yapsam evlenince??

Hayalpessimist

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
50
17
8
34
Merhaba arkadaşlar.Ben bu yaz evleniyorum ins.Kapalı bir bayanim.Size sorum olacak.Evlendigimde bu ilk yillar icin sormuyorum genel olarak,normalde disarda giymesem bile evde dizime kadar gelen elbiseler yazin mesela ya da kisin triko elbiseler biraz vucudu saran yine diz boyunda giysem esim sizce disarda giymedigin seyleri evde niye giyiyorsun diye sorar mi garip karşılar mi?normalde dikkat ederim ztn kapi fln calsa hemen salim ve feracem hazir oluyor asla kapiyi oyle acmam.yani evde gayet şık giyinsem disarda ztn sık giyinirim evde de açık insanlarin sık versiyonu olsam yani sizce hos olur mu?tesekkur ederim simdiden

Evinde çıplak bile gezebilirsin. Esin ne diyebilirim ben anlamadim. Benim kuzenler çarşaflı ama bizim yanımızda mini şortlarla geziyorlar saç baş açık hersey meydanda

Evinde çıplak bile gezebilirsin. Esin ne diyebilirim ben anlamadim. Benim kuzenler çarşaflı ama bizim yanımızda mini şortlarla geziyorlar saç baş açık hersey meydanda
Garip karsilar mi yani normalde cekingen biriyim boyle giyinirsem bu kiz da merakliymis diye dusunur mu

Garip karsilar mi yani normalde cekingen biriyim boyle giyinirsem bu kiz da merakliymis diye dusunur mu
Yok be ona gostericeksin zaten kendini kime gostericeksin. Evde güzel giyin. Canim eşinin yaninda öyle olamayacaksan kimin yaninda olacaksın, sen niye bu tür düşüncelere girdin

Yok be ona gostericeksin zaten kendini kime gostericeksin. Evde güzel giyin. Canim eşinin yaninda öyle olamayacaksan kimin yaninda olacaksın, sen niye bu tür düşüncelere girdin
Valla evlilik olunca kafa gitti ben desagol canim evde istedigim herseyi giyicem ztn bir suru yeni sey alicam

Bende kapalıyım ama kendime kapalı kıyafetlerden çok açık giysiler alıyorum. Evimde istediğim gibi giyinirim. İnsan evindede rahat olamayacaksa nerde olsun? Garip karşılayacağı bi durum değil sorarsa da bırakta evde de özgür olayım dersin olur biter

ben yeni kapandım 1 ay oldu nerdeyse. dışarda kapalı evde son model açığım yani sonuçta eşim nolcakki eşinin hoşuna gider ona özel sadece evinizde açıksın sonuçta canım öyle düşünme yani. süslen püslen gez evde . dışardada şık giyinirsin. benm eşim bana hep der bana özelsin dışarda başka evde başka der dahada hoşuna gidiyor açıkcası :)

Evleneceğin insanlar bunları konuşacak ya da onun bunu nasıl karşılayacağını bilecek yakınlıüın yok mu?
Ayrıca açık insanların hepsi illa vücudu saran elbilseler giyerek şık olmuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…