• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlari not alin...

nurpare41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
568
6
96
Almanya
Seksi yaz kokulari;

Estee Lauder Private Collection-Amber Ylang Ylang
Creed Virgin Island Water
Frangipani Absolute-Ormonde Jayne

6db1aa7dfef42531e015edcda9dd3bbb.jpg
nd.899.jpg
Engravingparfum.jpg

Cicek notalarina sahip parfumler;

Thierry Mugler Alien Sunessence
Lotus Blossom & Water Lily-Jo Malone
Pretty Eau de Parfum-Elizabeth Arden

nurparecim parfüm işinden baya anlıyorsun sanırım, şimdi çilekte ck in2u heat gördüm yaz için sınırlı üretim sanırım indirimde şimdi, gidip denemeye de zamanım yok hazır indirimdeyken çok alasım geldi ne dersin bu parfüm hakkında dur resim de ekleyim
200903101177619112.jpg

yorumlarını bekliyorum

nurparecim parfüm işinden baya anlıyorsun sanırım, şimdi çilekte ck in2u heat gördüm yaz için sınırlı üretim sanırım indirimde şimdi, gidip denemeye de zamanım yok hazır indirimdeyken çok alasım geldi ne dersin bu parfüm hakkında dur resim de ekleyim
200903101177619112.jpg

yorumlarını bekliyorum

Baştan çıkarıcı meyveler ve egzotik pembe çiçeksilerin modern kokteyli CK IN2U HEAT appletini kokteylinin flörtçü notaları ve kırmızı portakal özü akorunun yarattığı canlı tazelikle açılıyor. Karayip gün batımı orkidesi ve ağız sulandıran zencefil içerisinde erimiş frangipaninin baştan çıkaran kombinasyonu ilerleyen gece için heyecan yaratıyor. Dip notaları ise lezzetli ıslak sedir ağacı, sıcak sandal ağacı ve kremsi musk karışımından.Canim ben bu parfümü gecen hafta denedim tam bir yaz kokusu senin icin icindeki kokularida yazdim ferah ve temiz yaz kokusu ben bunu yaz icin alacagim sanada tavsiye ederim eger jel ve losyonunuda alabilirsen iyi olur ama parfümü düsünmeden alabilirsin derim.

Son düzenleme:
estee lauder amber ylang ylang nasıl bı koku anlatırmısın... ben esteenın tuberose gardenıa sınıda cok merak edıorm ama ıstanbulda bulamadım.. onuda anlatırmısın bılgın varsa denedıysen

K_private%20collection_amber_155_g.JPG
Amber türkcesi misk galiba vanilya sandoloz agaci icinde olanlardan bazilari ylang ylang agaci 25 metre yüksekte bulunan nadir bir agactir bu parfüm mis gibi kokar. Gardenia ise gardenia cicegi yasemin portakal daga cok cicek agirlikli bir koku gardenia bir kilo yagi kirbin euro dur ve nadir bulunan bir cicektir. Yani bu kokular özel kolleksiyondur o yüzden heryerde bulunmaz burda bile özel siparis veriyorsun öyle geliyor parfümerilerde yok.30 ML 60 euro. Bulabilirsen al derim ben bir arkasima hediye gelmis kokulari cok özel zamanlarda kullaniyor cok kalici ve cok özel kokular.

200903101177619112.jpg

yorumlarını bekliyorum

bende bunun beyaz şişeli olanı var turunçgiller limon portaal harika bi yaz kokusu
kalıcılığıda orta karar, çok çok kalıcı değil :umursamaz:

teşekkürler nurpare çok naziksin hemen cevap yazmışsın; sana güveniyorum ve parfümü alıyorum eğer sen de düşünüyorsan şuanda strawberryde indirimde kaçırma=)

Canim dedigin ismi tanimiyorum Almanyada böyle bir magaza varmi bilmiyorum ben aldim bugüm 100ml 44 euro.Sen kaca aliyorsun indirimden?

ıcerıgını bılıyorum zaten.. kokladınmı sen.. koku olarak nasıl... prıvate collectıon..buram buram kokuyomu.. cıcek kokusumu vs.. tuberose mu yoksa ylang ylang olanımı daha guzeldır.. yada sadece prıvate collctıon olarak var o nasıl

Back