Gebeliğe Hazırlık Bunlardan kullanan oldu mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

victoria0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
23
4
26
Merhaba. 😊 Ben 7 aydır evliyim çocuk istiyoruz ama hamile kalamıyorum. Doktora gittiğimde folikül yetişmediğini ve yumurtalıkların biraz zayıf olduğunu söyledi. Vokalin forte ve femara yazdı. Vokalin forteyi bu aydan kullanmaya başladım 1 ay kullanıcam . Femara ise reglin 3. Gününden başlayıp 5 gün içicem. Aranızda böyle olanlar var mı?

Merhaba. 😊 Ben 7 aydır evliyim çocuk istiyoruz ama hamile kalamıyorum. Doktora gittiğimde folikül yetişmediğini ve yumurtalıkların biraz zayıf olduğunu söyledi. Vokalin forte ve femara yazdı. Vokalin forteyi bu aydan kullanmaya başladım 1 ay kullanıcam . Femara ise reglin 3. Gününden başlayıp 5 gün içicem. Aranızda böyle olanlar var mı?
Bende 11 gaziranda basladim cuma kontrolüm var

Banada doktor femara verdi bende 3.gun baslayip 5gün ictim daha sonra bes gün ara verip bitiminde doktora yumurtalık kontrolüne gittim ama malesef yumurtam gelişmemişti daha sonra kaynanamın yoğun bakım durumu oldu ikinci denemeyi yapamadım eğer yumurtan gelismişse catlatma iğnesi verebilir doktor

X