Gelinlik Modelleri bunlardan birini aldım sizce hangisi?

himmm tamam o zaman ona gore yapayim yorumu...

1 fena degil,
2 umarim onu almamissindir vucut tipine uygun degil bence,
3 bire benziyor fena degil,
4 ben en cok bunu yakistirdim,
5 te hos...

ama en guzeli 4 sen hangisini aldin :26:

umarim secimin 4 yada 5 olmustur... mutluluklar dilerim...

himmm tamam o zaman ona gore yapayim yorumu...

1 fena degil,
2 umarim onu almamissindir vucut tipine uygun degil bence,
3 bire benziyor fena degil,
4 ben en cok bunu yakistirdim,
5 te hos...

ama en guzeli 4 sen hangisini aldin :26:

4 ü almadımmm
denediğim ilk ve tek drapeli model buydu drape hakkında hiç fikrim yoktu hep dantel bakmıştım çok sade geldi bana üzerinde hiç taş incik boncuk süs püs dantel yoktu üff şuan kendime çok kızıyorum

omuzları biraz kapalı, kalın askılı bir model seçseydin keşke.straplez pek sana uygun değil.ben hangisi diğerlerinden biraz daha iyi karar veremedim.

incik boncugunu bilmem ama uzerinde guzel durmus istersen tas felan isletebilirdin istedigin yerlerine oynama yapiyorlar yani,
dedigim gibi 5 te guzel gorunuyor ama diger 3 unu begenmedim uzgunum

Son düzenleme:
drape ince gösterir eger mide bölgen varsa, göğsün küçük gözükmesi için kalp model en iyisi aslında..bence 1 numara vücudunu toparlamış ve fiyatı da çok iyi..A tipi denen gelinliklere bakma derim numara gibi

ben 3 ü en çok beğendim fakat sadece o belin altındaki fiyonk onu beğenmedim o daha yukarda olsa ya da hiç olmasa daha iyi olur...

omuzları biraz kapalı, kalın askılı bir model seçseydin keşke.straplez pek sana uygun değil.ben hangisi diğerlerinden biraz daha iyi karar veremedim.

bende aslında askılı bir model düşünüyordum ama aksine baktığım bütün gelinlikçilerdekiler straplez önerdiler onlarda bana straplezin uygun olduğunu söylediler. ama 2 kez gelinlik giyeceğim için bir yerde straplez bir yerde dantel askıları olacak

bende aslında askılı bir model düşünüyordum ama aksine baktığım bütün gelinlikçilerdekiler straplez önerdiler onlarda bana straplezin uygun olduğunu söylediler. ama 2 kez gelinlik giyeceğim için bir yerde straplez bir yerde dantel askıları olacak

4 ü almış olamnı isterdim ama almamışsın
vücuduna en çok yakıştırdığım oydu
ondan sonraki ilk tercihimde sanırım 5 numara olurdu ve 1 de fana sayılmaz
ama tekrar diyorum bence en yakışanı 4

enine drape beli kalın gösterir 4. numarada enine drapeler var gibi duruyor. 4. numaranın bedeni eğer size küçük gelip sıktıysa fotoda ondan ince görünmüş olabilir eğer dediğim gibiyse 4 numarayı seçmemekle doğru yapmış olursunuz eğer değilsede üzülmeyen çünkü bence 4 ü seçmediyseniz 5 i seçmişsinizdir galiba o da çok yakışmış.

bütü
aslına bakarsanız bütün gelinliklerin bedenleri küçüktü çünkü ben 42 bedenim :26:
bütün gelinliklerin arkasını sıktık bedenime otursun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…