cnm ya hangisini aldıgını çok merak ettimmm söyleeeeeeeeeeee
aldığımın doğru karar olduğunu öğrenmek istiyorum amaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ya hangisini aldıgını çok merak ettimmm söyleeeeeeeeeeee
yok tatlım aldım gelinliğimi dikiliyor şuan ama kilolu olduğum için biraz zor oldu beğenmem acaba doğru karar verdim mi diye size sorayım dedim buarada resimlerdeki hepsi benim ama arkası kapanmadığı için tuhaflıklar olabilir
himmm tamam o zaman ona gore yapayim yorumu...
1 fena degil,
2 umarim onu almamissindir vucut tipine uygun degil bence,
3 bire benziyor fena degil,
4 ben en cok bunu yakistirdim,
5 te hos...
ama en guzeli 4 sen hangisini aldin :26:
4 ü almadımmm
denediğim ilk ve tek drapeli model buydu drape hakkında hiç fikrim yoktu hep dantel bakmıştım çok sade geldi bana üzerinde hiç taş incik boncuk süs püs dantel yoktu üff şuan kendime çok kızıyorum
omuzları biraz kapalı, kalın askılı bir model seçseydin keşke.straplez pek sana uygun değil.ben hangisi diğerlerinden biraz daha iyi karar veremedim.
omuzları biraz kapalı, kalın askılı bir model seçseydin keşke.straplez pek sana uygun değil.ben hangisi diğerlerinden biraz daha iyi karar veremedim.
drape ince gösterir eger mide bölgen varsa, göğsün küçük gözükmesi için kalp model en iyisi aslında..bence 1 numara vücudunu toparlamış ve fiyatı da çok iyi..A tipi denen gelinliklere bakma derim numara gibi
enine drape beli kalın gösterir 4. numarada enine drapeler var gibi duruyor. 4. numaranın bedeni eğer size küçük gelip sıktıysa fotoda ondan ince görünmüş olabilir eğer dediğim gibiyse 4 numarayı seçmemekle doğru yapmış olursunuz eğer değilsede üzülmeyen çünkü bence 4 ü seçmediyseniz 5 i seçmişsinizdir galiba o da çok yakışmış.