• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bunlardan birini aldım sizce hangisi?

tkaya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
173
2
68
Ankara
1 $Adsız1.jpg
$Adsız2.jpg
2 $2.850.jpg
$Resim 048.jpg
3 $2.750.jpg
4 $2.500.jpg
$2.500 - 2.jpg
5 $2.450.jpg

fiyatlarını da yazayım bunların hepsini izmir de baktım kızlar merak edenlere ayrıntı verebilirim
1- 2.000tl
2- 2.850tl
3- 2.750tl
4- 2.500tl
5- 2.450tl

hepsi pazarlıklı fiyatları

kızlar drape ince mi gösterir yoksa dolgun mu çözemedim ya gelinlikçilerden birinde 4. resim kadın ince gösterir dedi ama gögüsü küçük olanlara da drape öneriyolar gögüsleri dolgun gösteriyormuş

benim gelinliğimin üst kısmı sırf drapeydi gayet şekilli ve dolgun göstermişti, göğüslerim ozaman küçüktüde şimdi kıvamında.. :60:

konu basliginda hatami var bunlardan birini alacagim demek istediniz herhalde...
birde resimdekiler sizmisiniz merak ettim ona gore yorum yapayim...

konu basliginda hatami var bunlardan birini alacagim demek istediniz herhalde...
birde resimdekiler sizmisiniz merak ettim ona gore yorum yapayim...

yok tatlım aldım gelinliğimi dikiliyor şuan ama kilolu olduğum için biraz zor oldu beğenmem acaba doğru karar verdim mi diye size sorayım dedim buarada resimlerdeki hepsi benim ama arkası kapanmadığı için tuhaflıklar olabilir

sana en çok yakışan sondaki bence.Kabarıklıgı birden degil hafifçe başladıgı için fazlalıklar göze batmıyo.Hangisini begendiysen içine sinmiş demekki önemli olanda bu güle güle giy.

Back