bunlarda yeni aldıgım ceyizlerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
image-0D42_4B8E86C7.jpg

image-A7A6_4B8E86C7.jpg

image-091B_4B8E86C7.jpg

image-472D_4B8E86C7.jpg

image-F1DA_4B8E86C7.jpg

image-96DB_4B8E86C7.jpg

image-BDCD_4B8E86C7.jpg

image-505F_4B8E8769.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle kullan canım bakıyorum sende benim gibi mor hastasısın !!kaydirigubbakcemile2

tesekurler..evet severim moru bide yemek takımı mor olunca hersey ona uysun istedim:)

yemek takımımız aynı canım benimde catal bıcak takımım aynısından ama yıldız desenli olanından bende morrrrr hastasıyım

hmm aynı demek opuyorumnanaktan evet senin mor sevdigini biliyordum zaten simdi moda da bu renk cok tatlı duruyor

güle güle kullan canım
ben çatal bıçak takımını almıştım yemek takımıma uyuo diye başka bi modelini
you know sen evlisin canım çatal bıçak takımında sorun var mı

güle güle kullan canm hepsi çok güzelboshayallersmile

güle güle kullan moon.cum çeyizlerini
olumunekankayizsmile

canım hayırlı olsun ama bu aldığın marka orta kalitede bir ürün.yani çeyiz alırken bence biraz daha araştırma yapıp almalı.yani çok çeyizlik bir ürün değil daha çok günlük kullanıma uygun. ama yine de hayırlı olsun güle güle kullan.

canım hayırlı olsun ama bu aldığın marka orta kalitede bir ürün.yani çeyiz alırken bence biraz daha araştırma yapıp almalı.yani çok çeyizlik bir ürün değil daha çok günlük kullanıma uygun. ama yine de hayırlı olsun güle güle kullan.

Canim zaten aldiklari cehizi evlendiginde günlük kullanmayacak mi ?

Yoksa müzeyemi koyacak ?

Herkes bütcesine ve begenine göre alisveris yapar ..

yani şimdi ne diyim
günlük kullanım için uygun yan hergün sık sık kullancan ve orta kaliteli
az kullancan ama en kaliteli
mantık bu mu bu
yanlış düşünüosun canım
günlük kullanılana daha çok harcamak gerek bilio musun çünkü çok kullanılıyodur
ayrıca pazardan aldığımız tencereyi bile kaç senedir kullanıyoruz
da
adamlar marka diye satıo bunları nolcak sanki
hepsi çelik
hepsi orselen
hepsi kaşık
yapmayın bukadar da çeyiz diye milyarları mı dökcez
herkes 3000 e takım alamıo mantıklı konuşmak
eğri durup doğru konuşmak gerek

benim hicbir zaman en iyisi olsun takıntım olmadı acıkcası 2 milyara yemek takımıda vardı da ben niye o kadar para veriyim allahaskına heleki bu zamanda:) bunları kullanan yakınlarımda var gayet memnunlar orta kalite veya degil ben hic boyle gosteris meraklısıda olmadıgım icin markaya ne kadar cok para verildiginede bakmam gereksiz seyler bunlar..onemli olan bunları kullanırken mutlu olabilmek gerisi nanayy:)

moon aynen anacım yürekten katılıyorum
düşünce meselesi:)

Back
X