Doğuma Hazırlık Bunlarda bizim ciciler teyzeleriii,bakın bakalım nasıllar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

olur mu öyle şey biberon ne demek,beğenmiş olmana çok sevindim..halıyı bebeğimin halası gönderdi ankaradan aldı,hediye yani fiyatını netten gördüm:)):teytey: çok uygun 40 tl.mavisi de var markası tchibo internette online satışı var sanırım.gerçekten baya büyük,emekleme dönemi için harika bişey...yumuşacık..

Çok sağol canım, cevapların için teşekkürler, hemen bakıyorum şimdi...Tekrar iyi günlerde kullan cicilerini, hepsi çok güzel. :))

oyun battaniyemiz ,halı gibi battaniye:)

Son düzenleme:
Çok sağol canım, cevapların için teşekkürler, hemen bakıyorum şimdi...Tekrar iyi günlerde kullan cicilerini, hepsi çok güzel. :))

Sarp'a 41 buçuk kere maşallahh tam ona göre bişey....tekrar teşekürler..

ay ay masallah sağlikla mutlu gunlerde giysin prensesin insallah.hepsi birbirinden guzel:))

cooook cici seyler.. Rabbim hayirlisiyla sag saglim agiz tadiyla giydirmek nasip etsin insallah bebisinize..
sonrada bu cicilerin icinde bebisle birlikte foto eklersiniz artik..

Ayy şimdi baktım çok şeker şeyler almışsın bayıldım :))) biz neredeyse hiç almadık.Abimin kızının eşyaları geldi bize hep.Allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah Beril'ine.

saglicakla gelsin bebegin,hepsi cok güzeller...
henüz anne adayi bile degilim ama ilgimi cekiyor bunlar :kedi:

SMILE_LIFE,MABELNU ,SUNSHINEMIR VE CUCU ....hepinize iyi dilekleriniz için çoook teşekkürler...beğendiğinize çook sevindik...

mhrmh cım bu benim cantam atta cantası hiç almasammı:roflol:
bu işimi görür gibi geldi:jeyyar:

bence de yaaaa..gayet güzel...chicconun falan var ben hiiç beğenmiyorum onları,spora gidiyormuşsun gibi...biraz da şık olsun demi....güle güle kullan canım benım....

bu da bizim çantamız...
beşiğimiz .daha 4 haftamız var,tozlanmasın diye uyku setini henüz kullanmadık...
bunlarda yeni cicilerimiz:)))

mihrimah güzelim herşey çok ama çook cici bayıldımopuyorumnanaktan
kesenize bereket tatlı kızın hayırlarla gelsin kullansın inş..

çok güzeller canım sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…