Doğuma Hazırlık Bunlarda bizim ciciler teyzeleriii,bakın bakalım nasıllar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hepsi de çok cici...bir kaçını kaydettim...ben de alacağım kısmet olursa...Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...a.s.

Hemşirem ve Ayşecikcik iiyi dilekleriniz için çook teşekkürler..beğendğinize çok sevindik....

dsc00638h.jpg

dscn5917.jpg
bunlarda şekerlerimiz(arkalarında magnet var ,sağa sola yapıştırılabilir:))gerçi ben içine şeker koydurmadım ama...bi kutu aldık şekeri ayrı ikram edicez inşlhhhhhh..

dscn5909.jpg
bunlarda benimmm....geceliğim yok hala....bunları giymekten pek hoşlanmıyorum ama mecbur..kendimi koca kadın gibi hissediyorumkaydirigubbakcemile3

Hepside gerçekten çok guzel bebeğin ve sen iyi gunlerde,sağlıkla kullanın

masallah allah saglıkla gıydırsın ne guzel:nazar: bız daha bısey almadık özendım valla bayramdan sonra alıcaz insallah alınca bende yayınlayacam

hepsi cok tatlılaropuyorumnanaktan
ALLAH güle güle giydirmeyi nasip etsin:Saruboceq:
canım benim:1hug:

çok cici şeyler almışsın allah iyigünlerde giydirmeyi nasip etsin inşallahyerimseniben

çok cici şeyler almışsın allah iyigünlerde giydirmeyi nasip etsin inşallahyerimseniben

teşekür ederiz canım..az kaldı kavuşmamıza,hergeçen gün biraz daha heyecan basıyor..ne görsem almak istiyorum ama annem engel oluor artık..:))):CüvCüv:

Canım, önce inşallah sağlıkla kucağına alırsın, güzel günlerde de giydirirsin. Ağız bezlerinin her ikisini de biz de kullanıyoruz, çok yumuşak ve çok rahat. Ben birkaç şey sormak istiyorum, ilk oyun halısı olarak gösterdiğin kalın gibi gözüküyor, gerçekten öyle kalın mı? Kocaman demişsin, bana da öyle bir şey lazım, malum emekleme çalışmalarımız var, yer için eğer yeterince büyükse öyle birşey arıyorum. Mavisi var mıydı acaba, bir de nereden ve kaça aldığını da söyleyebilirsen çok sevinirim. Çok sordum kusura bakma. :))

hepsi çok şık çok güzel.meleğin sağlıkla gelsin, güle güle kullansın inşallah....

X