bunlarda benim söz resimlerim...

Mutlulugunuz gozlerinizden okunuyor cok yakismissiniz birbirinize.Allah tamamini erdirsin bir omur boyu mutluluklar.a.s.

sevdicegimin kiz kardesi ile ikiz gibisin :)
bu kadar olur yani hatta bi an gizlice sozlendi mi acaba dedim hatta :)))
cok cok yakismissiniz.. cok guzelsin.. mutlulugunuz bir omur olsun..

sevdicegimin kiz kardesi ile ikiz gibisin :)
bu kadar olur yani hatta bi an gizlice sozlendi mi acaba dedim hatta :)))
cok cok yakismissiniz.. cok guzelsin.. mutlulugunuz bir omur olsun..

bi erkek kardeşim var ama,o da benden küçük zaten:kedi:bi sevgilisi var mı yok mu onu bile bilmiyorumkikaydirigubbakcemile3bazen öyle beni görüp birilerine benzetenler oluyo canım yaa.hatta bi kere bi arkadaşım 'damla bizim orda bi kız gördüm aynı sana benziyodu,kendimi zor tuttum yani arkasından seslenmemek için' demişti.çoook teşekkür ederim iltifatın için!:1closedeyes:

Allah tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun, buarada sözlünüzün kravatındaki Atatürk baskısı çok güzel bir detay gerçekten dikkatimi çekti söylemek istedim...

süpersiniz
eniştenin kravatıda çok hoş yani

saol canım=)))tesadüfen bulduk,bulduğumuza sevinerek aldık o kravatı.çok beğeni topladı fotoğraflardan çok,kravat.şu son günlerde içinde bulunduğumuz kaosa,toplumda yaşadığımız sıkıntılara rağmen,burda herkesin Atatürk sevgisini dile getirmesine vesile olduğum için kendimi mutlu hissettim açıkçası:kedi:yerimseniben

aynen öyle canım kesınlıkle tebrık edıyorum ... alkisalkisalkis

Allah tamamına erdirsin, sözlenmişsiniz ya artık gerisi gelir. İnşallah hep böyle yüzünüz güler, mutluluklar...

kızlarrr tüm iyi niyetli yorumlarınız için,dilekleriniz için ve iltifatlarınız için çok saolunnnnnnnnyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…