bunlarda benim söz resimlerim...

Çok tebrik ederim canım evet ikinizde çok hoş çıkmışsınız ama en beğendiğim ve hoşuma giden eşinizin kravatı. Siyaset olarak demiyorum ama saygı değer büyüğümüz Atatürk'ümüzün amblemini taşıyan bir kravatı böyle özel ve çok mutlu gününde takmasını takdir ettim.

Çok teşekkürler ebrucancım güzel yorumların içinyerimsenibenaslında biz sözden birgün önce,sözlüm,sözlenmeden önce sevgilim=) Ankara'dan geldi,orada görev yapıyor.beraber pasta almak için carrefoura gittik.hep siyah gömlek giyerdi.dedim bu sefer beyaz manşetli bi gömlek alalım.benim saçımdaki çiçek bordo gibi olduğundan dolayı,kravatında buna uygun olsun derken çok hoş şarap rengi bi kravat buldum tesadüfen.üzerinde küçük bi Atatürk resmi ve ayyıldız vardı.sonra arkasından bu siyah kravatı görünce hayran olduk.Sözlüm asker,teğmen.Ben oldum olası Atatürk'ü içten,kalpten seven bi insanım.Siyasi bir nedeni aklımıza bile getirmedik yani.Evet,böyle özel bi güne denk gelmesi gerçekten güzel ve anlamlı oldu.

elbisen çok hoşş sen de öyle ALLAH tamamına erdirsinn

sağol zarifecikyerimsenibenelbisem son ana kaldı valla.karaları bağladımkaydirigubbakcemile3ben çok güzel,uzun yine yandan askılı bi elbise beğendim mango outlette bulmuştum hemde.binbir hevesle annemi de yanıma alıp gittim.rengi falan harikaydı.fiyatıda uygundu.annem tuvalet olduğu için,uzun kızım bu,söz için uygun kaçmaz dedi.bende suratım beş karış,başka bi mağazadan illa ben siyah giyicem banane istediğim tuvaleti aldırmadınız olmaz diye bende siyah giyinirim o zaman diye tutturdum.işte açık olmayan,hanım hanımcık,böyle bi güne uyacak tarz sade bi elbise aldım bende.

ben siteye çok sık giremiyorum kızlar,o yüzden bu kadar çok ve bu kadar samimi yorumlar alacağımı tahmin etmemiştim.çok teşekkür ederim hepinize tüm içten dilekleriniz ve güzel yorumlarınız için!yerimseniben

ben siteye çok sık giremiyorum kızlar,o yüzden bu kadar çok ve bu kadar samimi yorumlar alacağımı tahmin etmemiştim.çok teşekkür ederim hepinize tüm içten dilekleriniz ve güzel yorumlarınız için!yerimseniben

zemuszemus şeker gibisin inanki maşallah:nazar:
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ay ne beklemişsiniz sizde hee,küçükte değilsinizki,neden bekliyonuz bukadar,nişan düğün 2 senesi var daha..
bende kime diyosam 6 sene bekledim,okulunu arkadaşın.evlendikten sonra bitti vesselam.

ben bu sene mezun oldum,temmuzda.sözlüm geçen sene mezun oldu.aileler anlaşsın,şu olsun bu olsun derken anca şimdiye kaldı işte napalım kuzum ya:kedi:kolay mı?bak mezun oldum,bi iş buldum,memnun kalmadım,şimdi işim yok.iş bakıyorum.para biriktirmemiz lazım.daha kardeşim okuyo,babam emekli,o da işsiz kaldı,onunda çalışması gerekiyo.hem çocuk okuyo,hemde ev döndürecek,bi emekli maaşıyla olmuyo.bize kalsa,hadi bugün evlenelimde,ev kurucaz,düğün yapıcaz.bizde aynen senin dediğin gibi planladık.2011 yazı diyoruz evlenelim diye.Hayırlısı artık...Buna da şükür!

ay ne beklemişsiniz sizde hee,küçükte değilsinizki,neden bekliyonuz bukadar,nişan düğün 2 senesi var daha..
bende kime diyosam 6 sene bekledim,okulunu arkadaşın.evlendikten sonra bitti vesselam.

herkes ister hemen yuva kurmak ama olmuyor.
maddi durumlara bakıyor herşey,sizinde maddi sıkıntılarınız mı vardı 6 sene beklediniz?

canım çok güzel olmuşsun elbisen ,saçın ,makyajın süper zemuszemus:lepi:

ayrıca sözlünün kravatı da harika tebrikler,,turkbayragi

Back