bunlarda benim söz resimlerim...

damlasu22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
859
78
323
sonunda durdum durdum,3sene 2 ayın ardından sabrettik,bekledik ve nihayet bizde muradımıza erdik kızlaryerimsenibengeçen pazartesi aileler tanıştı,konuştu,pazar günü 11 Ekim'de de sözümüz takıldı.nişanın yazın olmasına karar verildi.ama olsunda,yeterki olsun diyerek yine birtanemle beklemeye koyulduk.şimdilik bu bile bizi mutlu etmeye yetti.bende bu mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedim.

Eklentiler

• $2ser adet (1).jpg
    $2ser adet (1).jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 134
  • $2ser adet.jpg
    $2ser adet.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 141
resimlerin devamı

Eklentiler

• $S6303055.jpg
    $S6303055.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 134
  • $2, ser adet.jpg
    $2, ser adet.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 117
mutluluklar cnm
geç olsunda güç olmasın beklenirr:)
çok güzel olmuşsun çok yakışmışsınız.
allah huzur versin inş.

saçındaki gülde süperr olmuşş:)
bnde gelin çiçeğimi o renk yaptırıcam

bunlarda diğerleriiii

Eklentiler

• $2, ser adet (2).jpg
    $2, ser adet (2).jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 136
canim cok guzel bir yuzun var insallah guzelligin kadar hayatinda guzel olur mutluluklar

Kızlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederimyerimsenibenelimden geldiğince hazırlanmaya çalıştım işte.annem çok yoruldu yalnız.nişanı kesinlikle evde istemiyorum bu yüzden.zaten bununda nişandan bi farkı yoktu ama,herkes usulünce sırasıyla olunca böyle oluyo.tek üzüldüğüm annemle babamla bi resmimiz yok yamafoldumbenkardeşimin eline vermişler makineyi,o da ancak bu kadar çekebilmiş.

Eklentiler

• $2, ser adet (1).jpg
    $2, ser adet (1).jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $S6303047.jpg
    $S6303047.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 70
bide darısı hepinizin başına inşallah!Allah hep böyle güzel günlerimizi görmeyi nasip etsin!:nazar:

Çok tebrik ederim canım evet ikinizde çok hoş çıkmışsınız ama en beğendiğim ve hoşuma giden eşinizin kravatı. Siyaset olarak demiyorum ama saygı değer büyüğümüz Atatürk'ümüzün amblemini taşıyan bir kravatı böyle özel ve çok mutlu gününde takmasını takdir ettim.

Tebrikler Cnm.. Allah Tamamına Erdirsin..

Ayrıca Sözlünün Kravatına Bayıldım ;)

Back